O piaţă din Buzău s-a făcut scrum de la o petardă - VIDEO

O bubuitură puternică, urmată de flăcări de câțiva metri înălţime au scos din case zeci de locatari din jurul pieței agroalimentare. Focul din interiorul pieței s-a întețit în momentul când paznicul a deschis ușile și a pătruns aerul. În câteva momente, toată marfa, fructe și legume dar si produse industriale, s-au făcut scrum. Incendiul s-a extins apoi și la magazinele din vecinătate: o carmangerie, un magazin de textile dar și un bar.

Piața deservea toți locuitorii din zona Crâng și a fost refăcută în urmă cu patru ani. “O să curăţăm cât de repede putem şi în funcţie de cum decurge despăgubirea de la firma de asigurări, vom grăbi refacerea pieţei”, a declarat Fănică Bârlă, viceprimarul municipiului Buzău.

La o primă estimare, pagubele depășesc câteva zeci de mii de lei, construcția pieței agroalimentare fiind însă asigurată, nu însă şi produsele din tarabele comercianților.

Căldura degajată de incendiu a distrus și geamurile locuințelor de lângă piață iar energia electrică a fost oprită în jumătate din cartier mai bine de o oră.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
cub sexy teniswomen png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg