Oana Boc, mesaj plin de durere la moartea Cameliei Tișe. „Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat”

Moartea Cameliei Tișe, fosta soție președintelui Consiliului Județean Cluj, este un șoc pentru cei care au cunoscut-o. Ea a murit de malarie, după o vacanșă exotică petrecută în Tanzania și Zanzibar. Nu a dat importanță simptomelor, iar luni dimineață, menajara ei a găsit-o fără suflare în apartamentul ei din Cluj. Camelia și Alin Tișe i-au avut ca nași la cununie pe Emil Boc și soția lui. Cele două femei au rămas prietene și după divorțul soților Tișe.

Camelia Tise în vacanța în Africa. Sursă foto: Captură video Observator
Camelia Tise în vacanța în Africa. Sursă foto: Captură video Observator

„M-ai sunat din Africa, de ziua mea”

Oana Boc, soția primarului Emil Boc, cei care au fost nașii de cununie ai familiei Tișe și erau în relații apropiate și acum, a publicat pe Facebook un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău frumos și bun, atât de zbuciumat aici pe pământ, Cami dragă! Ai avut atâtea visuri! Unele s-au împlinit, altele au rămas suspendate în abisuri care te-au durut, dar pe care încercai mereu să le traversezi.

Ai strălucit, ai luptat, ai suferit, ai plecat... Încă nu știm cum! M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie...

Erai mai bine și mi-ai vorbit mult de Cezar, pe care îl adorai și pe care o să-l veghezi de acum din cer. Sper că acum ești în brațele părinților tăi pe care îi iubeai atât de mult, plecați și ei la fel de fulgerător, la fel de neașteptat! Odihnă veșnică, dragă Cami!”, a precizat Oana Boc.

Ultimele imagini cu Camelia Tișe din vacanța în Africa

Pe 26 ianuarie, Camelia s-a întors din vacanța petrecută în Tanzania și Zanzibar. A început să se simtă din ce în ce mai rău și nu a ajuns la medic. Lipsa unui diagnostic clar şi a unui tratament specific au făcut ca organele să îi cedeze unul după altul.

Camelia Tise în vacanța în Africa. Sursă foto: Observator
Camelia Tise în vacanța în Africa. Sursă foto: Observator

A murit în urma insuficienţei multiple de organe, a sepsis-ului şi a unei forme severe de infecţie parazitară cu Plasmodium malariae.

Ea ar fi murit duminică, iar luni menajera ei a găsit-o prăbușită în casă, fără suflare.

Poliţiştii din Cluj care au deschis o anchetă după ce Camelia Tişe, fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a fost găsită moartă în locuinţa sa, au concluzionat că moartea nu a fost violentă şi nu au fost identificate elemente care să indice posibilitatea unui act de agresiune. Camelia Tişe ar fi murit de malarie, după ce a fost în insula Zanzibar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net