Oana Cuzino îşi va petrece ziua de naştere în Grecia

Ultima actualizare:

Naomi, fetiţa sa de şapte ani, o surprinde în fiecare an cu tot felul de cadouri care mai de care mai originale, alese atent şi din timp.

"Se documentează din timp, pe Internet şi mă surprinde cu lucruri pe care eu mi le doresc, cum ar fi, de exemplu, o carte semnată de un autor preferat. Împreuna cu Yoav comandă flori. Important este să fiu alături de familie. Iniţial voiam să stăm acasă, dar fiindcă Nomi e în vacanţa de vară şi este nerăbdătoare să se bucure de sporturile nautice, vom pleca în Grecia pentru câteva zile. Au plănuit ea şi Yoav, aşa că totul este o surpriză", a spus Oana Cuzino pentru ProTVMagazin.

Oana se consideră o femeie împlinită şi nu regretă nici o decizie pe care a luat-o până acum în viaţă.

"Nu aş renunţa la nicio secundă din viaţa mea. Eu fiind medicinistă mi-am petrecut anii de facultate şi primii de rezidenţiat cufundată în lumea medicală, care presupune mult studiu, un anumit cerc de prieteni, colegi, gărzi, timp mult petrecut în spitale. Abia după 26-27 de ani pot spune că am început să trăiesc altfel, de când am descoperit televiziunea. Abia după aceea mi-am permis vacanţe mai lungi, să am altfel de prieteni, iar adevărata viaţă mi se pare că este cea pe care o trăiesc de la 31 de ani încoace, de când o avem pe Naomi", a spus ea pentru ProTV Magazin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net