Oana Cuzino: «Mă consider o femeie frumoasă». Vezi pe ce atuuri mizează

Ultima actualizare:

„Frumuseţea adevărată nu ţine cont de formă, mărime, vârstă, culoare. Frumuseţea unei femei trebuie apreciată în întregime fiindcă vine din interior, nu este dată doar de aspectul fizic. Eu mă consider o femeie frumoasă", a declarat Oana Cuzino în cadrul unui eveniment Dove, prin care toate femeile sunt încurajate să îşi descopere frumuseţea adevărată.

Totul a pornit de la un studiu realizat pe un eşantion de 6.400 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 64 de ani, din 20 de ţări, printre care şi România. Concluzia la care s-a ajuns este că 78% dintre românce se consideră a fi cei mai aprigi critici când vine vorba de propria persoană. Doar 4% din femei, la nivel global, şi doar 3% dintre românce se consideră a fi frumoase.

Din acest motiv, Oana Cuzino, încurajează femeile să privească frumuseţea diferit, în afara tiparelor de perfecţiune. Iar cunoaşterea şi încrederea de sine sunt esenţiale în acest proces. Astfel, vor fi pregătite să îşi accepte şi valorifice frumuseţea naturală.

Oana Pellea: «dacă gândeşti frumos, eşti frumos»

Actriţa Oana Pellea, prezentă şi ea la dezbaterea Dove, recunoaşte că, dacă gândeşti frumos, eşti frumos, indiferent de vârstă. „O femeie, cu cât îi cad sânii, cu atât i se înalţă spiritul. Iar eu mă consider în culmea ridicării spirituale. M-am uitat de dimineaţă în oglindă şi mi-am spus: «eşti superbă». Atuurile mele: nu judec pe nimeni, nici măcar pe mine, am pretenţii de la mine şi o curiozitate pentru tot ce mă înconjoară. Şi da, mă consider şi eu o femeie frumoasă", a spus îndrăgita actriţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net