Olivia Păunescu: «Am stat patru ore cu căpuşa înfiptă în picior!»


    Olivia a luat căpuşa  de la câinele ei
Olivia a luat căpuşa de la câinele ei

Şerban Ionescu nu este singura vedetă autohtonă atacată de căpuşă. Olivia Păunescu, bruneta care prezintă jurnalele sportive la postul tv DIGI 24, a trăit şi ea un coşmar, în urmă cu un an, când, după o plimbare în parc cu câinele, s-a trezit cu periculoasa insectă înfiptă în picior!

A trăit patru ore de calvar, care au părut că nu se mai termină! Şi care o vor bântui toată viaţa! În urmă cu un an, Olivia Păunescu (26 de ani), bruneta care prezintă jurnalele sportive la postul tv DIGI 24, s-a trezit, ca din senin, cu o căpuşă înfiptă în picior! Drama prin care trece în prezent actorul Şerban Ionescu a făcut-o pe Olivia Păunescu să povestească, în exclusivitate pentru Click!, o experienţă nefericită, de care nu voia să-şi mai amintească niciodată.

"Într-o după-amiază, când m-am întors din parc cu căţelul, am constat că aveam pe picior o căpuşă. M-am speriat îngrozitor şi am vrut s-o smulg imediat, dar am fost sfătuită de prietenii mei, pe care i-am sunat disperată, să intru pe Internet să văd cum o pot îndepărta. Am citit ce ar trebui să fac. Am înţeles că varianta corectă era să merg la doctor, nu să o scot singură, aşa că m-am dus la medicul de familie. A durat cam patru ore de când am luat căpuşa în picior şi până am ajuns la medic. Au fost cele mai sinistre ore din viaţa mea", ne-a mărturisit Olivia.

Nici după ce căpuşa a fost înlăturată, vedeta nu s-a liniştit. Ba chiar a fost convinsă că trebuie să se aştepte la ce e mai rău.

"După ce doctorul mi-a scos căpuşa, mi-a recomandat să fac nişte analize. Auzisem de boala Lyme, care se transmite de la căpuşă şi care poate evolua până la şoc anafilactic. Până la aflarea rezultatelor analizelor am stat cu inima cât un purice. Mi-am imaginat ce e mai rău, chiar simţeam că mi-e rău, de frică, cred. Eram sigură că voi avea probleme. Din fericire, nu am fost infectată cu bolerioză, dar vreo trei săptămâni am fost atentă la toate simptomele: febră, cefalee, greaţă, vomă. Din acel moment, toată vara, în fiecare seară când mă întorceam din parc, mă controlam pe tot corpul".

Ministerul Sănătăţii aşteaptă o cerere de la Şerban Ionescu.

Ministerul Sănătăţii aşteaptă o solicitare din partea lui Şerban Ionescu pentru a-l trimite la tratament în străinătate, a declarat, ieri, secretarul de stat Alexandru Rafila.

simeon stalpnicul png

"Decizia de a pleca la tratament în străinătate îi aparţine lui Şerban Ionescu. Nu putem hotărî noi în locul lui", a spus Rafila. Referitor la diagnosticul actorului, acesta a spus că este confidenţial.

"Cert e că el a fost evaluat de o comisie a MinistruluI Sănătăţii condusă de profesorul Ovidiu Băjenaru, de la Spitalul Universitar. Pacientul va alege clinica în funcţie de oferta existentă".

Alina Puşcaş , bolnavă de borelioză.

Şi actriţa Alina Puşcaş a avut de furcă din cauza unei muşcături de căpuşă.

simeon stalpnicul png

"În timpul filmărilor la serialul «Narcisa sălbatică», la Vălenii de Munte, s-a întâmplat necazul. Abia la cinci luni de la muşcătură mi s-a declanşat această boală, borelioza. Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul Matei Balş, timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase", a dezvăluit Alina.

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
fata diavol jpg
business 816491 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
ştefan mandel loterie
Comandantii semnatari ai Armisititiului din 9 decembrie 1917 pe trepte la Casa Apostoleanu, jpg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg