Olivia Steer are planuri mari de Sărbători! Uite ce va face!
Olivia Steer a vorbit într-un recent interviu despre felul în care se pregăteşte pentru Sărbătorile de Iarnă şi a recunoscut că va petrece cât se poate de româneşte, fără a mânca însă carne.
Cum petreceti Craciunul in acest an?
Ca de fiecare data, acasa. Sunt momente speciale, cind e important sa fim impreuna, sa ne stringem sub brad si sa-l asteptam in carne si oase pe Mos Craciun. De altfel, Mosul vine deja de patru ani, in Ajun, sa le aduca daruri lui David si Luca. In prima zi de Craciun avem o singura regula. Sa ne distram toti patru.
Ce traditii respectati de Craciun?
Impodobim bradul si facem prajituri si cozonaci raw. Copiilor le place mult sa ma ajute in bucatarie, iar in ultima vreme a devenit o preocupare, cel putin pentru David, combinarea aromelor pentru deserturile hrana-vie.
Cine pregateste masa de Craciun?
In principiu, eu. Dar am ajutoare de nadejde in Luca si David.
Ce nu lipseste de pe masa de Craciun?
Cozonacul cu mac facut dupa o reteta a Scufitzei Rawsii, pe care o gasiti negresit pe www.oliviasteer.ro
Aveti anumite tabieturi legate de aceasta sarbatoare?
Nu abdicam niciodata sa fim veseli.
Gatiti? Ce anume?
Fac chiftelute din griu incoltit, azime cu nuci si seminte de in si dovleac, supă de dovleac, popcorn de conopida si multe alte feluri, care le plac alor mei.
Cind impodobiti bradul de Craciun si cum il decorati?
In Ajun impodobim bradul cu globuri clasice si beteala argintie.
Unde si cum petreceti Revelionul in acest an?
Noaptea de Revelion e o aventura mult prea complicata, cind ai doi copii mici, pentru care trebuie sa fii proaspat a doua zi. Asa ca, de cativa ani, petrecerile de Revelion se incheie curand dupa ce au adormit copiii.
Ce va doriti pentru anul urmator?
Imi doresc sa vad cartea de dulciuri, la care lucrez acum, editata pina in februarie si vinduta bine.