Mirela Stelea face sacrificii pentru siluetă: «Merg la sală de 12 ani»


    Mirela Stelea: FOTO Facebook
Mirela Stelea: FOTO Facebook

La 35 de ani, Mirela Stelea, soţia fostului fotbalist Bogdan Stelea se poate mândri cu un corp de vis. Aceasta face sport de mai bine de zece ani şi este foarte mulţumită de rezultat. Designerul a stat de vorbă cu reporterul ACASĂ TV despre acest lucru, dar şi despre planurile ei pe plan personal.

Mirela Stelea a mărturisit că a început să meargă la sală în 2001, acum aproape 12 ani şi că instructorul ei personal o motivează să lucreze mai bine.

"Merg la sală de prin 2001, deci de aproape 12 ani. Nu pot spune că am neapărat nevoie de un antrenor personal, dar el mă motivează să lucrez mai bine", a spus aceasta.

Designerul a recunoscut că soţul ei, Bogdan Stelea, are un rol foarte important în stilul ei de viaţă sănătos şi că acesta o impulsonează să facă mişcare.

Mirela şi Bogdan Stelea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc

E măritată cu fostul  portar Bogdan Stelea
E măritată cu fostul portar Bogdan Stelea

"Bogdan mă motivează să fac sport, pentru că el se antrenează de două ori pe zi şi arată foarte bine. Să ai pătrăţele la 45 de ani este o mare realizare. Acum, el face box, iar seara merge pe stadion şi aleargă", a declarat aceasta.

Mirela a vorbit şi despre planurile ei de viitor şi a recunoscut că încă nu şi-a pus problema unui copil, pentru că nu obişnuieşte să-şi facă astfel de planuri, ci aşteaptă să vadă ce îi rezervă viaţa.

"Nu ne-am planificat să avem un copil. În general, noi nu ne prea planificăm nimic. Probabil că un copil va veni aşa cum a venit şi nunta, dintr-o dată. Eu nu voi fi niciodată cu adevărat pregătită să am un copil. Dacă aş sta să fac un copil când voi fi eu pregătită, nu se ştie când va veni. Acum sunt într-un punct al carierei mele în care dacă aş face un copil şi m-aş opri, nu ştiu dacă aş mai putea vreodată să o iau de la capăt", a spus aceasta.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin