EXCLUSIV! Wilmark: «Oamenii vin goi la mine la bar»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Este jurat la emisiunea „Dansez pentru tine" de şase ani şi jumătate, iar acest job i-a băgat lui Wilmark zeci de mii de euro în conturi. Columbianul nu i-a pus la ciorap ci a vrut să-i înmulţească, aşa că şi-a deschis o afacere profitabilă în Vama Veche.

Din vara aceasta, Wilmark Rizzo Hernandez s-a mutat cu tot familionul la mare. Soţia, Ioana, şi cei doi băieţi ai lor, Lucan şi Joakin, l-au urmat în Vama Veche. Ca toţi columbieni, acesta este înnebunit după soare şi apă, însă nu doar acesta este motivul pentru care şi-a mutat reşedinţa de vară la malul Mării Negre.

Este prezent la terasă în fiecare seară

simeon stalpnicul png

Acum două luni, simpaticul profesor de dans şi-a deschis o afacere chiar în Vama Veche. Cu banii pe care i-a câştigat ca jurat la emisiunea „Dansez pentru tine", de la PRO TV, timp de şase ani şi jumătate, acesta şi-a deschis un restaurant cu specific mexican, un bar şi a închiriat un petic de plajă unde vin doar nudişti. „De trei ani mi-am dorit să deschid afacerea aceasta însă abia în iunie mi s-a îndeplinit dorinţa. Doar două săptămâni mi-a luat să fac «Rumberos Social Club», adică clubul petrecăreţilor, pentru că asta înseamnă în spaniolă. Îmi place rockul, Vama Veche şi dorinţa mea a fost să petrec o vară cu familia aici", a declarat columbianul, pentru Click!

Clienţii pot servi şi mâncăruri la grătar

simeon stalpnicul png

Ca să atragă clienţii, micuţul Wil nu a sărit calul la preţuri, aşa că turiştii pot servi cu un cocktail sau un peşte pe plită la preţuri medii. Mai mult, atrage clienţii şi cu petreceri latino pe care le organizează seară de seară. Când a deschis localul, a mizat pe faptul că în Vamă au loc multe evenimente precum festivalul „Folk You" sau cel de salsa care ţine zece zile, iar asta înseamnă clienţi mai mulţi. În doar două luni, Wilmark şi-a recuperat investiţia de câteva mii de euro.

„Am făcut o cercetare de piaţă înainte să mă înham la aşa ceva şi am realizat că merită. Pot să spun că sunt fericit şi că petrec cu folos!", ne-a mai spus micul afacerist. Şi pentru că locul unde a ales să se dezvolte este unul vizitat de oameni lipsiţi de inhibiţii, acesta are parte de o privelişte deosebită zilnic.

„Oamenii vin goi şi la bar. Cupluri iubăreţe la marginea cortului. Trebuie înţeles nudismul. Trăim într-o ţară în care fiecare e liber să facă ce vrea. Până acum copiii mei nu m-au întrebat nimic despre ce văd, s-au manifestat ca atare", a spus Wilmark râzând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net