GALERIE FOTO EXCLUSIVA! Expresia durerii! Monica Gabor, pierdută după moartea mamei!

Ultima actualizare:

Ea se afla alături de alţi 17 turişti într-un microbuz. Potrivit declaraţiilor primarului Ştefan Făcuescu din Polovragi, turiştii aflaţi în drum spre peşterile din zonă au dorit să facă o serie de fotografii în timp ce se aflau pe un drum forestier de pe Cheile Olteţului.

Monica Gabor a ajuns în România în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru a participa la înmormântarea mamei sale. Fosta doamnă Columbeanu a aterizat la Aeroportul Otopeni după miezul nopţii. Îmbrăcată în negru şi vizibil afectată de tragica dispariţie a Veronicăi Bulai, Monica a făcut eforturi să nu izbucnească în plâns în faţa ziariştilor care au aşteptat-o la aeroport.       

Monica Gabor s-a întors în România mai tristă ca niciodată. Cu privirea parcă pierdută şi cu gândul dus departe, fosta doamnă Columbeanu s-a urcat într-o maşină aparţinând lui Cătălin Botezatu, unul dintre prietenii săi, care a dus-o direct la Bacău pentru a fi alături de surorile ei la înmormântarea mamei.

Imaginile obţinute în exclusivitate de fotoreporterii Click! denotă că Monica trece prin clipe de coşmar. Pe chipul ei se citeşte dezamăgire şi regret iar privirea pierdută i-a făcut pe toţi cei care au văzut-o în momentul în care a ajuns în România să amuţească.

Şi celelalte două surori ale sale au trecut, evident prin aceleaşi momente de coşmar.

După ore în şir în care au aşteptat să ajungă la capătâiul mamei lor decedate, tinerele au fost la un pas de leşin când au văzut sicriul cu trupul neînsufleţit al femeii.

Vineri, la ora 22.20, trupul mamei surorilor Gabor a fost depus în biserica mică, situată în spatele Catedralei Catolice din centrul municipiului Bacău.

Sicriul a fost scos din maşina de pompe funebre de Marius Fluieraru, ginerele decedatei şi de alte câteva rude.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net