Soldatul s-a făcut femeie să trăiască în harem

simeon stalpnicul png

A schimbat uniforma de soldat din Armata Teritorială pentru vălul de musulman. Lucy Vallender, de 28 de ani, a făcut o operaţie de schimbare de sex acum trei ani, după care s-a căsătorit.

Înainte, Lucy se numea Laurens şi părea un soldat ca oricare altul. Şi-a făcut o operaţie de schimbare de sex şi s-a căsătorit cu un bărbat musulman pe care l-a cunoscut printr-un site online de matrimoniale. Soţul nu a ştiut că femeia lui fusese cândva bărbat. Acum, Vallender poartă văl când iese din casa lor din Swindon, ca să arate lumii că este "căsătorită".

simeon stalpnicul png

"Am încercat să fac ceva ca să stopez modul cum gândeam, dar nu am reuşit. Mă simţeam atras de bărbaţi", susţine fostul soldat.

A părăsit armata, şi-a lăsat părul să crească şi a căutat un doctor care i-a administrat o terapie hormonală înainte de a-i face operaţia de schimbare de sex.

Vallender zice că nu a fost lăsat să se roage împreună cu femeile

simeon stalpnicul png

S-a convertit la Islam, anul trecut, în septembrie, pentru că "promovează pacea". L-a cunoscut apoi pe Murad şi s-au căsătorit, într-o ceremonie restrânsă, la Londra. Singura supărare a lui Vallender este că, la moschee, nu a fost lăsat să se roage împreună cu femeile. "M-au întrebat de mărimea cupei la sutien, de mărul lui Adam, de ciclu şi mi-au cerut certificatul de naştere", spune fostul soldat, pretinzând că a fost tratat "dezgustător". "Oricine e bine primit, atât timp cât se comportă potrivit Islamului", a explicat un purtător de cuvânt al moscheii. 

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg