Sorin îl contrazice pe Adi Sînă. «Banii au fost problema. Adi voia bani şi din procentele noastre»

Brotnei susţine că ruptura s-a produs din cauză că Adi Sînă, liderul trupei, solicitat din ce în ce mai mulţi bani. Blondul trupei susţine că problema s-a accentuat în 2012, când Adi începuse să ceară un procent important şi din încasările lor.

"Povestea cu banii este de anul trecut, din septembrie, dar permanent a existat discuţia asta, că el vrea mai mult. Problema este că el câştiga oricum mai mult ca noi, şi dorea şi mai mult. A cerut permanent foarte mulţi bani şi nu mai puteam, ne-a ajuns cuţitul la os. Adi Sână fiind compozitorul trupei, îi reveneau alte sume, care nu aveau legătură cu noi. Adică din drepturile de autor şi plăţile pentru piese. Pe producţie de piese era plătit destul de bine, după care drepturile de autor îi reveneau lui, că el era compozitorul. Noi n-am avut o problemă cu asta, dar în momentul în care a vrut mult mai mult, am spus că suntem o trupă, nu bătaia de joc a nimănui. Când am auzit că vrea să intre foarte mult şi în procentele noastre, am zis că este prea mult", a declarat Sorin Brotnei pentru ring.

Sorin susţine că Adi Sînă a pus întotdeauna banii înaintea interesului trupei. Totodată, Sorin a mai spus că atât el, cât şi Mihai au renunţat în favoarea lui Adi la procentele lui Marius Nedelcu, care a părăsit trupa în 2008.

VIDEO Adrian Sînă, despre destrămarea Akcent: «Am fost trădat de fraţii mei»

Vestea care i-a şocat pe fanii Akcent: trupa s-a destrămat! Vezi ce fac în continuare foştii colegi!

"Am contribuit şi noi la compoziţia melodiilor, dar nu în egală măsură cu Adi. Drept dovadă este că noi i-am cedat lui Adi procentele lui Marius Nedelcu, când acesta a plecat din trupă. Atunci nu am avut nimic împotrivă, în speranţa că treaba va merge bine şi să continue proiectul. S-a ajuns aici pentru că el şi-a dorit asta. Tot timpul a vrut să facă ce a dorit el, cum a vrut el şi când a vrut. Întâmplându-se tot timpul acest lucru, era normal să apară discuţii şi să ajungem aici", le-a mai spus Sorin celor de la ring.

Brotnei a specificat că decizia destrămării formaţiei a fost luată în urmă cu o lună, după ce au fost onorate toate angajamentele. De asemenea, el a specificat că şi el şi Mihai sunt dispuşi la o împăcare cu Adi Sînă , dar s-a ajuns deja la avocaţi pentru anumite drepturi financiare şi drepturile privind numele "Akcent".

"Noi oricând suntem deschişi la discuţii, ne-am întâlnit deja pentru o înţelegere amiabilă, dar nu s-a concretizat nimic. Toate contractele care erau semnate au fost onorate, dar nu au mai fost luate altele. Ne luptăm acum cu avocaţii pentru numele Akcent. Denumirea formaţiei am ales-o împreună. În momentul în care am format grupul, titulatura am ales-o de comun acord, chiar dacă el avea numele dinainte. Nu a contat deloc că nu ne-a ajutat în niciun fel, nefiind cunoscuţi. În acest moment comunicăm doar prin avocaţi", a încheiat Sorin Brotnei.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO