EXCLUSIV! Andreea Mantea n-a rupt de tot relaţia cu Ştefan Stan. Ce spune artistul

Dimpotrivă: a stat mereu cu gândul la ea şi chiar spera că, după ce timpul le va vindeca toate rănile, se vor împăca. Acum e sigur. Ştefan Stan şi Andreea Mantea mai au o şansă să se împace şi să redevină un cuplu.

Cei doi au reluat legătura şi se văd, ocazional, în oraş. „Au rămas amici şi se revăd din când în când”, a explicat, pentru Click!, un amic al brunetei. Solistul şi fosta prezentatoare de la „WOWbiz” s-au întâlnit şi miercuri, dar au mai avut şi alte întâlniri înainte. Se pare că au reluat legătura după ce Andreea s-a întors din vacanţa din Costa Rica. „Amândoi sunt foarte discreţi acum, vor să nu fie în vizorul presei. Se feresc de paparazzi ca dracul de tămâie. Dacă sunt şanse de împăcare vor să nu fie presaţi de nimeni din jurul lor, vor ca totul să meargă de la sine”.

Chiar dacă nu a vrut să ofere mai multe detalii, Ştefan Stan a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că a reluat legătura cu fosta iubită. „Am ieşit cu Andreea în calitate de prieten la o cafea”, a mărturisit Ştefan Stan.

Se pare că perioada aceasta, câdn Andreea Mantea nu mai are un job în televiziune, îi este benefică brunetei. „Andreea este acum mult mai relaxată şi asta poate face bine relaţiei ei cu Ştefan, în cazul în care cei doi vor redeveni un cuplu”, a mai spus o sursă din apropierea celor doi. De cealaltă parte, Ştefan Stan se pregăteşte să debuteze pe micul ecran. Vinerea viitoare, la 13 septembrie, începe emisiunea lui de la Prima TV, „Killer Karaoke".

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg
romania spatiul schengen parlamentul european jpeg
Importăm petrol din alte țări jpg