EXCLUSIV «Când Inna cântă live trebuie să-i chem ambulanţa!» Ce impresar o face praf pe cântăreaţă!

CLIIMA20120507 0014 1 jpeg
Inna (Foto: Facebook)

Inna reuşeşte să se menţină în centrul atenţiei în lumea muzicală, dar nu pentru că ar face vreun show incendiar cu vocea, ci pentru că este o artistă supersexy cu priză la public. Ea s-a ales de nenumărate ori cu critici aspre, în special după ce a performat live în concerte. Dacă până acum se ştia că a gafat în România, zvonurile că artista nu ar face faţă unui recital în direct au ajuns şi în străinătate.   

Invitată în Spania la unul din cluburi, Inna nu a reuşit să strângă prea mulţi oameni care să o asculte. Deşi intrarea era doar 15 euro, bani, în care spectatorii aveau şi două băuturi incluse, cântăreaţa a adunat în jurul scenei abia 250 de persoane. Toţi cei care au ascultat-o nu au fost însă deloc impresionaţi de talentul ei muzical, ci mai degrabă i-au admirat ţinutele sexy cu care s-a afişat. Cântăreaţa a susţinut un recital în vară, într-un oraş de pe Costa Dorada, Salou, iar în public s-au aflat foarte mulţi români.

image
Florin Bamboo

"Când cântă Inna live trebuie să-i chem ambulanţa! Nu face faţă nici unui recital de 20 de minute, pentru care onorariul ei este de 13.000 de euro! Dacă nu face playback, nu duce la capăt concertul. Am invitat-o să le cânte românilor din Spania.

Nu prea s-a înghesuit lumea să o vadă. Mai mulţi spectatori am avut la Nicolae Guţă, în jur de 800 de persoane, deşi biletul de intrare a fost 30 de euro. Chiar am avut o discuţie cu ea pe această temă şi ştiu că nu i-a picat bine deloc că i-am atras atenţia", a declart în exclusivitate pentru Click!, Florin Bamboo, un român stabilit de mai bine de 12 ani în Spania, care le aranjează cântăreţilor în vogă de la noi concerte în peninsulă.

Inna îşi ţine fanii în priză cu ţinutele sexy pe care le îmbracă pe scenă

simeon stalpnicul png
Inna (Foto: Facebook)

Nu este pentru prima dată când Inna este pusă la colţ de criticii muzicali. După concertul de la Braşov, din luna februarie, cu ocazia deschiderii Festivalului Olimpic de Iarnă al Tineretului European, cântăreaţa şi-a atras valuri de critici după ce prestaţia ei live a fost una dezastruoasă. În urma acest incident, artista şi-a cerut scuze public pentru că nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Inna a mai falsat şi anul trecut la Timişoara unde s-a ales cu huiduieli, iar în 2011 a fost invitată să cânte la deschiderea Arenei Naţionale, unde nu a reuşit decât să se mai facă o dată de râs.

Citeşte şi:

Experţii «o fac praf» pe Inna pentru concertul de la Braşov: «Totul a fost un rahat, o aiureală»

Inna îşi cere scuze public că a cântat prost la Braşov: «Recunosc, nu mi-a ieşit»

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (40) jpg
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
perchezitii traficanti migranti iunie 2022 (5) png
image png