Ieri urâte cu spume, azi dive

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-au născut urâte şi au avut o viaţă de calvar până nu demult. Părinţii le-au îndemnat să-şi facă operaţii estetice pentru a se înfrumuseţa. Şi-au luat inima în dinţi şi un medic chirurg le-a transformat în dive.

Gemenele Chorong şi Seunghee, de 19 ani, din Seul, au hotărât să îndure mari suferinţe în timpul operaţiilor estetice, numai să nu se mai facă glume pe seama urâţeniei lor. Încă din copilărie, erau jignite tot timpul din cauza danturii caraghioase. "Slutele, slutele!", strigau după ele colegii cei mai răutăcioşi, iar unii le ziceau în faţă să facă ceva ca să scape de "fălcile diforme".

Înainte

simeon stalpnicul png

Pentru că operaţiile estetice au devenit deja o modă în Coreea de Sud, părinţii gemenelor au stăruit ca fiicele lor să se înfrumuseţeze. Multă vreme, Chorong şi Seunghee s-au opus intervenţiilor chirurgicale, pentru că au auzit că sunt foarte dureroase şi implică riscul de a face paralizie facială. Văzând însă că băieţii le ocolesc, ele au acceptat în cele din urmă să se lase "sculptate" cu bisturiul.

Medicul le-a tăiat maxilarele şi le-a şlefuit, le-a corectat dantura, le-a modelat nasurile, ochii şi pleoapele. Părinţii au scos din buzunar 100.000 de dolari (326.000 lei), câte 50.000 de dolari (163.000 lei) pentru fiecare odraslă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net