Emisiunea Andreei Marin nu iese din grila TVR! «Deranjăm, e adevărat!», spune vedeta!

Ultima actualizare:
Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin se arată surprinsă de informațiile apărute recent în presă, cum că emisiunea „Prețuiește Viața" ar putea fi scoasă din grila TVR.

Vedeta infirmă aceste zvonuri și mărturisește că succesul de care se bucură show-ul ei a început să deranjeze în rândul rău-voitorilor. „Ceea ce mă bucură, într-un fel. Asta înseamnă, că nu deranjezi dacă nu contezi", a declarat Andreea pentru Agenția de presă Mondenă.


    Andreea Marin
Andreea Marin

"Da, ne-a fost foarte greu la început să convingem sponsorii să vina alături de noi pentru că nu mai aveau miza audienței de multă vreme. Acum, însă, situația s-a schimbat radical pentru că am ajuns să urcăm pe locul 3 pe o mare parte a emisiunii, după Pro TV și Antena 1, care au show-uri consacrate de multa vreme duminica seara. Am urcat constant în audiențe, practic, am pornit de la nimic și am construit un format complex, lipsit de bârfă, scandaluri și vulgaritate, cu oameni valoroși, într-o perioadă în care încercarea de a impune calitatea în televiziune pare un act sinucigaș", a mai declarat vedeta.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net