Emisiunea Andreei Marin nu iese din grila TVR! «Deranjăm, e adevărat!», spune vedeta!

Ultima actualizare:
Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin se arată surprinsă de informațiile apărute recent în presă, cum că emisiunea „Prețuiește Viața" ar putea fi scoasă din grila TVR.

Vedeta infirmă aceste zvonuri și mărturisește că succesul de care se bucură show-ul ei a început să deranjeze în rândul rău-voitorilor. „Ceea ce mă bucură, într-un fel. Asta înseamnă, că nu deranjezi dacă nu contezi", a declarat Andreea pentru Agenția de presă Mondenă.


    Andreea Marin
Andreea Marin

"Da, ne-a fost foarte greu la început să convingem sponsorii să vina alături de noi pentru că nu mai aveau miza audienței de multă vreme. Acum, însă, situația s-a schimbat radical pentru că am ajuns să urcăm pe locul 3 pe o mare parte a emisiunii, după Pro TV și Antena 1, care au show-uri consacrate de multa vreme duminica seara. Am urcat constant în audiențe, practic, am pornit de la nimic și am construit un format complex, lipsit de bârfă, scandaluri și vulgaritate, cu oameni valoroși, într-o perioadă în care încercarea de a impune calitatea în televiziune pare un act sinucigaș", a mai declarat vedeta.

image
image
image
image
image
image
3 monica pop jpg jpeg
mormantul sfant 1 1200x800 jpg
FotoJet (17) jpg
FotoJet (14) jpg
rapa rosie  jpg
FotoJet (12) jpg
FotoJet (11) jpg
image
actualitate.net