FOTO EXCLUSIV Cream, la plimbare cu bebelușul prin parc

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Claudia Pavel, alias Cream, este o apariţie rară în ultima vreme. Cântăreaţa, care şi-a făcut o familie peste Ocean, se află de puţin timp în ţară, unde a venit ca să-şi promoveze un film. Proaspăta mămică a ieşit în parc la plimbare cu fiul ei, alături de sora sa şi de o prietenă.

Claudia Pavel (29 de ani) şi-a văzut visul cu ochii: şi-a cunoscut în SUA partenerul de viaţă şi are un fiu, Noah, de doar câteva luni. Cântăreaţa, care a stat departe de luminile rampei în ultima perioadă, a revenit în România pentru  promovarea filmului „Terapie pentru crimă", în care joacă un rol principal.

Şi nu trece o zi fără ca bruneta să nu iasă la plimbare cu fiul ei. Invitată recent la o emisiune tv, Cream a povestit că atunci când nu îşi petrece timpul cântând sau la înregistrări, băieţelul ei îi ocupă toată ziua.

"Ne trezim, mâncăm, ne jucăm, ne plimbăm afară. Din prima zi în care s-a născut a fost un copil tare bun. Nu a plâns. Face mofturi cu mâncarea. Râde toată ziua. E un copil tare fericit", a spus aceasta.

Cream a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, zilele trecute, în Parcul Herăstrău, în compania micuţului Noah. Alături de ei s-a aflat şi o bună prietenă, dar şi Paula, sora artistei.

După plimbare, toţi au intrat să ia masa într-un restaurant de fiţe. De remarcat cât de bine arată cântăreaţa la 5 luni de la naştere. Bruneta a dispărut pentru o vreme din showbiz. Acum 3 ani, a plecat să-şi viziteze sora în SUA şi s-a întors acasă cu jumătatea vieţii ei, un baschetbalist chipeş. Tot acum, părinţii cântăreţei au făcut cunoştinţă şi cu Noah, nepotul lor.

simeon stalpnicul png

În 2000, Cream s-a lansat alături de Giulia Anghelescu şi Selena în trupa Candy. Claudia părăseşte, însă, trupa după un an şi revine cu proiectul Cream. În paralel, a urmat şi academia de teatru şi film, la clasa lui Virgil Ogăşanu, iar după plecarea din România, a mai luat lecţii de actorie în Los Angeles.

În 2009 Claudia a dispărut din peisajul muzical, după mai multe piese lansate, şi a revenit anul acesta logodită şi cu un copil. Solista a povestit că iubitul ei a cerut-o de soţie imediat după prima înâlnire şi a acceptat, urmând să se căsătorească anul viitor.

Planuri de nuntă? Ce spune Claudia Pavel despre relaţia cu tatăl copilului ei

FOTO Claudia Pavel s-a întors în România după aproape trei ani!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net