Gabriela Cristea şi-a «instruit» bine iubitul înainte de a se afişa cu el

Ultima actualizare:

Prezenţi la un eveniment monden, cei doi ne-au recunoscut că sunt deranjaţi de ce se întâmplă în jurul lor, dar încearcă să nu dea importanţă discuţiilor, scrie ziarulring.ro.

"Nu înţeleg de ce am intrat dintr-odată în atenţia presei... Eu cânt de mult! Acum am intrat în alt target, dar sper să fie bine. Nu contează în ce scandaluri a fost băgat numele meu, nici nu mă mai interesează. Nu am crezut că lumea poate fi atât de rea.... E complicat", a afirmat solistul.

Iar Gabi îl completează: "Ne deranjează că se spun lucruri care nu au legătură cu realitatea, dar eu m-am obişnuit şi, încet-încet, se va obişnui şi Tavi. Am stat de vorbă înainte, i-am spus că trebuie să se pregătească atât el, cât şi apropiaţii lui", a adăugat vedeta TV

Fiind la început de relaţie, Gabi pare mai îndrăgostită ca niciodată şi povesteşte că nu-şi dă seama ce o atrage cel mai mult la Tavi.

"În fiecare zi îmi place altceva la el. Dacă într-o dimineaţă mă trezesc şi îi spun că are un zâmbet frumos, a doua zi îi spun că are ceva special în ochi. Nu am o chestie care să-mi placă cel mai mult. Îmi place tot! Nu e ceva wow, în fiecare zi acelaşi lucru... E mai bine aşa, pentru că ne-am plictisi şi nu vrem asta", spune prezentatoarea.

Tavi apreciază la iubita lui că pare intangibilă. "Cel mai mult ador la ea că e o femeie puternică, frumoasă, îmi place felul ei de-a fi. Sunt tare mândru de ea şi de realizările ei", a încheiat artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net