EXCLUSIV! Mihai Trăistariu îşi face şcoală cu 50.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jumătate de an i-a luat lui Trăistariu să planifice până în cel mai mic detaliu o afacere pe care o va demara în ianuarie. Artistul îşi deschide o academie unde nu se va face doar muzică, ci se vor organiza şi cursuri de pescuit, chiromanţie, apicultură, iluzionism sau nutriţie. Investiţia se ridică la circa 50.000 de euro.

Mihai Trăistariu va păşi în noul an cu proiecte măreţe. Artistul îşi va deschide o academie, unde se vor organiza de la cursuri de muzică, balet, televiziune şi fotografie până la chiromanţie, dietă şi nutriţie, hairstyling, împletit, pescuit, Formula 1 sau salsa. Academia se numeşte „eMenTi STAR ACADEMY" şi, deocamdată, are filiale în patru oraşe, Constanţa, Bucureşti, Focşani şi Vaslui.

La academia lui Trăistariu vor preda nu mai puţin de o sută de profesori. Artistul caută deja elevi pentru şcoala de muzică din Constanţa, unde va fi şi el profesor. Preselecţiile au loc mâine, la ora 16.00, la Cafe-Club Relax. Cei care trec de casting vor avea primele trei cursuri gratuite. Un curs de opt şedinţe pe lună va costa 100 €.

„Spaţiile unde ne vom desfăşura activitatea sunt închiriate, dar, de la anul, vreau să încep să ridic o construcţie la Constanţa, unde să funcţioneze academia. Acum, în sediul închiriat, sunt trei săli mari, cu o capacitate totală de 350 de persoane", a spus Mihai Trăistariu, pentru Click! Unul dintre profesorii de la cursul de pictură va fi chiar fratele lui, Vasile, un artist foarte apreciat. „Vreau să-l aduc pe Vasile din Piatra Neamţ la Constanţa", ne-a mai spus Mihai, care până acum a investit în cele patru şcoli în jur de 20.000 €, dar acesta este de-abia începutul.

„De exemplu, trebuie să cumpăr piane, iar unul costă 2.500 €, m-am uitat pe Internet. În plus, pe lângă chirie şi salarii, trebuie băgaţi bani şi în ustensile", ne-a mărturisit artistul. El estimează că, la final, când va trage linie, investiţia în primele patru şcoli va ajunge la aproximativ 50.000 €.

Are o companie de taximetre şi un studio de înregistrări

Din toate încercările artistului de a face bani, două s-au dovedit inspirate până acum. Mihai Trăistariu a investit într-o companie de taximetre, care îi aduce profituri bunicele. La început, lucrurile au cam scârţâit, dar artistul a rebranduit firma din Constanţa, o iniţiativă de bun augur. Din „Mihai Taxi", compania s-a transformat în „City Taxi" şi nu duce lipsă de clienţi. Cântăreţul mai are în Constanţa şi un studio de înregistrări, care s-a dovedit o afacere bună.

A avut un magazin şi un salon de înfrumuseţare

În timp, Mihai Trăistariu a investit banii pe care i-a câştigat din muzică în mai multe afaceri. Unele au mers, pe altele s-a văzut nevoit să le închidă, fiind neprofitabile. Acum 3 ani, din cauza crizei, Mihai a pus lacătul pe două dintre afaceri. Artistul şi-a închis magazinul alimentar. Nici salonul de înfrumuseţare pe care şi l-a făcut tot în Capitală împreună cu un asociat nu a avut o soartă mai bună. Pentru că cei doi patroni au ieşit în pierdere, salonul a fost închis.

EXCLUSIV S-a îndrăgostit de Trăistariu, dar se mărită cu fratele lui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net