EXCLUSIV! Ce sexy era Silvia Chifiriuc când se lansa!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Continui seria dezvăluirilor pe baza imaginilor inedite pe care le deţin în arhiva mea secretă. Astăzi, o poveste cu un parfum deosebit: Silvia Chifiriuc. Am reîntâlnit-o recent, la nunta lui Ilie Năstase, şi mi-am adus aminte de aceste fotografii, atât de sexy pentru acele vremuri, dar atât de îndrăzneţe şi astăzi, pentru cei care nu se aşteptau să o cunoască astfel...

Prin anii '95-'96 urma să scot o revistă mondenă la cererea unui finanţator celebru şi bogat. Prevăzusem pagina de copertă 4 ca fiind una foarte artrăgătoare. Să conţină direct, fără false pudori, fete frumoase şi tinere, utilizând exterior ideea din ceea ce azi este pe pagina 3. Mi s-a recomandat o domnişoară tânără, frumoasă şi sexy, de la Constanţa. Solistă de muzică pop. Silvia Chifiriuc.

simeon stalpnicul png

Ea participase deja la turneele organizate de câţiva impresari, azi clasici, cum sunt „Tati" Anghel sau Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu, care adunau mari vedete ca Dem Rădulescu, Jean Constantin, Stela şi Arşinel etc. Cum am zărit-o, am exclamat „Ea e!". O prezenţă mignonă, cu părul negru, ondulat afro. Cu o carnaţie albă incredibilă. Când i-am spus să fie cât mai sexy, a spus: „Sunt destul aşa cum sunt". Punct. Avea dreptate. Şi până la urmă, a pozat aşa cum a vrut ea. Nici urmă de vreun delir sexy, ci cu decenţă.

Şedinţa foto s-a desfăşurat pe stâncile şi stabilopozii de lângă Cazinoul constănţean. Era destul de emoţionată, nu mai pozase aşa. Stresul creştea, nu numai datorită camerei de luat vederi, dar şi curioşilor care stăteau pe mal ca pe stadion, gură-cască. Plus comentariile, nu triviale, dar impertinente, gen: „Ce bună eşti!", „Arată-ne mai mult!", „Ce faci diseară?!", cărăora le-a făcut faţă finalmente. Eram însoţit şi de un operator tv, împrumutat de la TV Neptun, care urma să realizeze şi un videoclip de promovare.

simeon stalpnicul png

Numai că - plictisindu-se, vezi Doamne, în timp ce se făceau pozele - Ţiţi al meu filma pe blat... Ordinar. Astfel că, la aproape zece ani de la acest eveniment, când a apărut ştirea că Silvia se va căsători cu omul politic Petre Roman a început un scandal, care mie îmi repugnă, prin care atotştiutorii experţi în viaţa Silviei, amanţi închipuiţi şi paranoici au apărut scuipând tot soiul de poveşti calomnioase. Ba chiar într-o revistă constănţeană am apărut şi eu alături de ea, în timp ce făceam pozele. Cu comentariul de doi lei. Operatorul, un machidon mort după bani, o hahaleră poreclită „Ţiţi", a vândut/oferit pozele - captura de fapt - făcute pe când eu fotografiam. Frumos. Moral. Profesional.

De tot dispreţul... Piraterie... Oricum, asta nu a stopat, nici nu a dominat cu nimic armonia mariajul fostului prim-ministru cu tânăra solistă.

Silvia Chifiriuc, frumoasă, carnală şi senzuală, calităţi care se adăugau tinerţii sale „revoltătoare", a ocupat cu succes grupajul de pe copertă. Acum, tot tânără, mamă şi soţie, o doamnă în adevăratul sens al cuvântului, Silvia a căpătat un look mai ponderat, mai luminos.

S-a căsătorit cu Petre Roman în anul 2009

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc au aniversat în vară patru ani de căsnicie. Cei doi s- au căsătorit în iunie 2009. Fostul premier şi cântăreaţa, care este mai tânără decât el cu 26 de ani, s-au cununat religios la Snagov, în cadrul unei ceremonii discrete în aer liber. Silvia şi Petre Roman şi-au petrecut luna de miere în Muntenegru, dar nu în doi, ci în trei, solista fiind însărcinată atunci. În acelaşi an, în luna noiembrie, a venit pe lume fiul lor, micuţul Petrus, care acum are patru ani. Cunoscutul politician a renunţat la burlăcie la doar doi ani după divorţul de Mioara, alături de care a stat trei decenii.

FOTO Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, din nou părinţi? Ce spune fostul premier

Petre Roman e ca un puşti! Uite ce a făcut pentru a-şi distra băiatul

FOTO Petre Roman şi-a adus soţia la nunta lui Ilie Năstase

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net