Răzvan Fodor revine la telenovele! Vezi ce rol va juca

Ultima actualizare:

Răzvan Fodor va juca în noua telenovelă muzicală ce va fi difuzată în curând Acasă. Acesta va avea rolul lui Robert, fostul director director al scolii ajunge la concluzia ca trebuie sa faca o schimbare radicala in viata lui pentru a avea viitorul stralucit si prosper la care viseaza.

De data aceasta Robert se va transforma: "directorasul si-a data seama ca viata este foarte complicata si grea. Devine mult mai pragmatic in ceea ce priveste viata lui si se apuca de afaceri care sa-i aduca mai multi bani si mai usor. Cum s-ar spune, isi vinde sufletul pentru bani", a declarat Răzvan Fodor. Personajul interpretat de el ajunge sa devina un interlop... nu influent, ci unul care starneste amuzamentul: "Se poate spune despre Robert ca are o traiectorie negativa, dar totul este dus intr-o cheie destul de comica. Nu poti sa transformi peste noapte un om educat si scolit intr-un interlop. El incearca, dar nu prea ii iese. Interactioneaza cu tinerii din LaLa Band, dar intr-un alt plan si in cu totul alte conjuncturi. Robert are tot felul de mici afaceri cu Cristi, Rafael si Fanel", spune Razvan Fodor despre personajul lui din telenovela "O noua viata".

Incepand de astazi, Razvan Fodor a intrat in blogosfera prin http://razvanfodor.ro/ ! Desi se declara total atehnic, blogger primitiv chiar, in primul post Razvan a enumerat motivele pentru care a ales sa isi faca blog. Unu dintre ele : "Sa vorbesc aceeasi limba cu fi-mea cand o sa creasca mai mare. Cine stie ce mai apare pana atunci si clar o sa fiu depasit...sunt eu de pe acum...", declara Razvan Fodor.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net