FOTO Nu ai fi zis că sunt la petrecere, ci la un concurs de Miss! Prezentatoarele unui post tv au făcut furori pe covorul roşu

Ultima actualizare:
fetele
fetele

Covor roșu, ținute de lux, multă șampanie, preparate culinare fine și diplome pentru reușitele în afaceri ale anului 2013, alături de o serie de invitați de seamă, asta ar rezuma Gala The Money Channel - ‘'Inițiativele Economice Strategice 2013''.

Postul de televiziune The Money Channel se poate mândri cu cele mai frumoase prezentatoare tv, multe dintre ele cu titluri de Miss, iar celelalte doar ar trebui să le aibă. Seara galei a fost un bun prilej pentru a etala cele mai elegante și sexy ținute.

fetele
fetele

Prezentatoarele au purtat rochii elegante cu care au făcut furori pe covorul roșu. Alexandra Stănescu (''De gardă''), Loredana Popescu (''Money News''), Anda Negruș (''Antreprenor''), Flori Stoian (''Events''), Bianca Iacob și Iulia Mladin (''Săptămâna turistică'') au fost frumoasele galei ce s-a desfăşurat la un hotel de lux din Capitală.

Printre cei 200 de invitați de seamă s-au numărat și Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu, Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini și Prinţul Paul al României alături de soţia sa Prinţesa Lia.

party
party


    fetele
fetele

Amfitrionii evenimentului au fost analiștii economici Daniel Apostol, Constantin Rudnitchi, Horia Alexandrescu, Constantin Opriș și Bogdan Mugescu.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net