Site-ul angajaţilor McDonald's, care le recomanda să evite mâncarea fast-food, a fost închis. Citiţi şi vă minunaţi!

"Mâncărurile de tip fast-food reprezintă alternative rapide şi accesibile ca preţ (...) faţă de mâncarea gătită. Chiar dacă sunt convenabile şi economice pentru un stil de viaţă ocupat, meniurile fast-food sunt de obicei bogate în calorii, grăsimi saturate, zahăr şi sare şi expun oamenii riscului de obezitate", se spunea pe acest site.

"Deocamdată, trecem prin operaţiuni de mentenanţă, pentru a vă oferi cea mai bună experienţă posibilă. Ne cerem scuze pentru aceste upgrade-uri care sunt în curs de desfăşurare", se arată pe site-ul principal al companiei McDonald's, care a confirmat închiderea paginii de internet McResource Line, informează Mediafax.

Angajaţii erau sfătuiţi să nu mănânce la McDonald's

În ciuda faptului că oferta de meniuri de la McDonald's include mâncăruri prăjite şi alte produse pe bază de potenţiatori de gust, compania le recomanda angajaţilor săi, pe site-ul McResource Line, să evite "produsele prăjite" şi să "limiteze adaosul de brânză, şuncă şi maioneză".

Avertismentul avea, de asemenea, în vedere hamburgerii, cartofii prăjiţi şi sucurile acidulate, deoarece "o dietă bogată în grăsimi prezintă un risc mare de obezitate".

Numeroase restaurante tip fast-food oferă reduceri la mâncare şi pauze de masă scurte pentru angajaţi, forţându-i astfel să mănânce mâncare nesănătoasă.

Din acest motiv, angajaţii companiei McDonald's erau sfătuiţi să mănânce în alte locuri: "Mâncaţi în locuri care oferă o varietate de salate, supe şi legume".

Nu era prima recomandare "preţioasă"

Acelaşi site a ajuns pe prima pagină a presei internaţionale la începutul anului, când şi-a îndemnat angajaţii, nemulţumiţi de salarii, să îşi vândă lucruri din casă, să aplice pentru obţinerea cupoanelor pentru mâncare şi să îşi mai ia o slujbă pentru a face faţă crizei financiare.

Pe site apăreau sfaturi şi despre cum să dai bacşis bonelor, portarilor, antrenorilor personali şi personalului responsabil de curăţarea piscinelor.

Înainte de închiderea site-ului, un purtător de cuvânt al companiei McDonald's a declarat că mesajele respective au fost "complet scoase din context".

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg