EXCLUSIV FOTO Cum a reuşit prezentatoarea măcelărită la ginecologie să prostească zeci de persoane

Ultima actualizare:
Împuternicire Lenna Horvath
Împuternicire Lenna Horvath

Lenna Horvath, prezentatoarea care a ajuns după gratii în Austria, după ce a înşelat mai multe persoane cărora le cerea sume fabuloase de bani, avea un scenariu foarte bine pus la punct. Ea poza într-o femeie putred de bogată, se împrumuta de la diverşi indivizi potenţi finaciar şi le punea în faţă o hârtie care dovedea chipurile că este moştenitoarea unei averi colosale.   

Sub masca unei femei de afaceri, Lenna Horvath a reuşit să escrocheze multe persoane. Ea spunea la toată lumea că aşteaptă să intre în posesia unei moşteniri de peste nouă milioane de dolari, dovedea cu o aşa-zisă hârtie, pretindea sume fabuloase şi apoi se făcea nevăzută. Un apropiat al ei a dezvăluit pentru Click! cum acţiona prezentatoarea. Cristi Marin susţine că ştie clar care erau paşii pe care îi urma Lenna, mai ales că a încercat să-l înşele şi pe el.

Împuternicire Lenna Horvath
Împuternicire Lenna Horvath

Cristi Marin şi Lenna Horvath
Cristi Marin şi Lenna Horvath

"Eu ştiam că Lenna este o escroacă şi că tot ceea ce scotea pe gură, erau numai minciuni. Spunea că are o moştenire de peste nouă milioane de dolari, de la un raposat de-al ei din Londra, un om de afaceri în imobiliare.

Se împrumuta de la diverse persoane cu sume foarte mari, le arăta o dovadă în care zicea că a primit milioanele de dolari, dar că mai durează o perioadă scurtă până va intra în posesia banilor. Dupa ce se vedea cu sacii în căruţă, devenea omul invizibil.

A incercat şi cu mine, dar nu i-a ieşit. Mi-a cerut 500 de milioane. Ştia că am câştigat la pariuri sportive. Mi-a trimis un document prin e-mail, prin care voia ea să dovedească faptul că este moştenitoare.

A făcut escrocherii în Austria de peste un milon de euro", ne-a declarat Cristi Marin, unul dintre apropiaţii Lennei.


    Cristi Marin şi Lenna Horvath
Cristi Marin şi Lenna Horvath

Tânărul a confirmat pentru Click! că prezentatoarea a fost ridicată de poliţişti, ba chiar a vizitat-o cât timp s-a aflat în arest, în Bucureşti, unde i-a dus mâncare şi haine de schimb.

Jocul ei ar fi mers mai departe, dacă poliţiştii români nu s-ar fi sesizat. În data de 12 decembrie, aceştia au arestat-o preventiv pentru 29 de zile în baza unui mandat internaţional şi au predat-o autorităţilor din Austria. Cazul ei este anchetat acum de organele competente din Salzburg.   

Citeşte şi:

EXCLUSIV Incredibil! De pe sticlă, prezentatoarea măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nori de furtuna Targu Jiu   Foto Sever Weather Alert Gorj jpg
image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net