EXCLUSIV Secretele duşmăniei dintre Ion Dolănescu şi Benone Sinulescu


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Ion Dolănescu şi Benone Sinulescu s-au duşmănit toată viaţa. Despre motivele conflictului dintre ei s-a vorbit foarte mult în trecut, însă şi azi mulţi se mai întreabă încă de ce nu s-au agreat cei doi mari artişti, atât de iubiţi de public!


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Unii spun ca fiecare dintre ei era gelos pe celălat pentru succesul pe care îl avea la public, alţii spun că cei din jur le băgau strâmte unul altuia, să nu se înţeleagă. Despre motivele pentru care s-au urât Benone Sinulescu şi Ion Dolănescu a acceptat să vorbească Dragoş Dolănescu, fiul cel mic al artistului al cărui nume îl poartă de la naştere.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Dragoş Dolănescu susţine că ştie despre ura dintre tatăl său şi rivalul său, Benone Sinulescu chiar de la Ion Dolănescu. "Cred că totul pornea de la faptul că îşi disputau locul pe scenă... şi mai ales, discuţiile erau legate de care dintre ei doi era cel mai important şi mai iubit... Apoi, tata mi-a povestit că ajungeau la el diverse lucruri urâte pe care le spunea Benone despre el", ne-a declarat Dragoş Dolănescu.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

"La un moment dat Benone se lăuda că el l-a lansat pe tata. Asta a ajuns şi la urechite tatălui meu... Şi tata se enerva foarte mult! Îmi amintesc că tata râdea de el de câte ori apărea cu peruca pe cap. Toată lumea ştia că are perucă, pentru că mai "zbura" în stânga şi în dreapta. Mereu spunea că este caraghios cu perucă şi zicea că mai bine nu ar mai purta-o! Apoi, când Benone a renunţat la perucă şi l-a văzut tata a exclamat: "Aoleu, ce urât e! Mai bine arăta cu perucă!" Şi râdea tata cu lacrimi de Nea Beni", a povestit pentru Click! fiul cel mic al artistului, care s-a stins din viaţă în urmă cu 5 ani.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Şi pentru că Ion Dolănescu nu s-a înţeles niciodată cu rivalul său, Benone Sinulescu nu a înţeles de ce fiul lui, Ionuţ, l-a invitat pe artist la concertul în care îşi comemorează tatăl. Dragoş s-a arătat la fel de intrigat şi pentru faptul că în acelaşi spectacol figurează încă un nume pentru care, spune el, tatăl său s-ar răsuci în mormânt, Maria Ciobanu, cu care s-a iubit în tinereţe patru ani, apoi s-au despărţit şi s-au urât de moarte toată viaţa.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Interesant este că de pe afişul spectacolului dedicate lui Ion Dolănescu lipsesc artişti care erau prezenţi la petrecerile din casa lui Dolănescu precum: Elena Merişoreanu, Tita Bărbulescu, Ileana Ciuculete şi Nelu Zidaru.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg