EXCLUSIV Secretele duşmăniei dintre Ion Dolănescu şi Benone Sinulescu


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Ion Dolănescu şi Benone Sinulescu s-au duşmănit toată viaţa. Despre motivele conflictului dintre ei s-a vorbit foarte mult în trecut, însă şi azi mulţi se mai întreabă încă de ce nu s-au agreat cei doi mari artişti, atât de iubiţi de public!


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Unii spun ca fiecare dintre ei era gelos pe celălat pentru succesul pe care îl avea la public, alţii spun că cei din jur le băgau strâmte unul altuia, să nu se înţeleagă. Despre motivele pentru care s-au urât Benone Sinulescu şi Ion Dolănescu a acceptat să vorbească Dragoş Dolănescu, fiul cel mic al artistului al cărui nume îl poartă de la naştere.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Dragoş Dolănescu susţine că ştie despre ura dintre tatăl său şi rivalul său, Benone Sinulescu chiar de la Ion Dolănescu. "Cred că totul pornea de la faptul că îşi disputau locul pe scenă... şi mai ales, discuţiile erau legate de care dintre ei doi era cel mai important şi mai iubit... Apoi, tata mi-a povestit că ajungeau la el diverse lucruri urâte pe care le spunea Benone despre el", ne-a declarat Dragoş Dolănescu.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

"La un moment dat Benone se lăuda că el l-a lansat pe tata. Asta a ajuns şi la urechite tatălui meu... Şi tata se enerva foarte mult! Îmi amintesc că tata râdea de el de câte ori apărea cu peruca pe cap. Toată lumea ştia că are perucă, pentru că mai "zbura" în stânga şi în dreapta. Mereu spunea că este caraghios cu perucă şi zicea că mai bine nu ar mai purta-o! Apoi, când Benone a renunţat la perucă şi l-a văzut tata a exclamat: "Aoleu, ce urât e! Mai bine arăta cu perucă!" Şi râdea tata cu lacrimi de Nea Beni", a povestit pentru Click! fiul cel mic al artistului, care s-a stins din viaţă în urmă cu 5 ani.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Şi pentru că Ion Dolănescu nu s-a înţeles niciodată cu rivalul său, Benone Sinulescu nu a înţeles de ce fiul lui, Ionuţ, l-a invitat pe artist la concertul în care îşi comemorează tatăl. Dragoş s-a arătat la fel de intrigat şi pentru faptul că în acelaşi spectacol figurează încă un nume pentru care, spune el, tatăl său s-ar răsuci în mormânt, Maria Ciobanu, cu care s-a iubit în tinereţe patru ani, apoi s-au despărţit şi s-au urât de moarte toată viaţa.


  Ion Dolanescu
Ion Dolanescu

Interesant este că de pe afişul spectacolului dedicate lui Ion Dolănescu lipsesc artişti care erau prezenţi la petrecerile din casa lui Dolănescu precum: Elena Merişoreanu, Tita Bărbulescu, Ileana Ciuculete şi Nelu Zidaru.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas crop 1635169168 jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg