Andreea a dat iama în mall, la reduceri!

Ultima actualizare:

    Andreea Ibacka
Andreea Ibacka

Ura, s-a dat startul reducerilor! Motiv de bucurie chiar şi pentru vedete. Simpatica actriţă Andreea Ibacka, pe care o puteţi vedea în telenovela "Regina" la Acasă TV, a fost surprinsă luând cu asalt magazinele dintr-un mall bucureştean.

Cine afirmă că femeile sunt dependente de cumpărături, înseamnă că a văzut aglomeraţia din centrele noastre comerciale în ultimele zile. Perioada reducerilor reprezintă încă un motiv pentru ca reprezentantele sexului frumos să se „piardă" pentru câteva ore bune printre rafturi şi mormane de haine.Şi vedetele de la noi profită de „tăierile" de preţuri. Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a fost surprinsă zilele trecute într-un centru comercial din Capitală, încărcată de sacoşe pline de cumpărături.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Mulţumită şi zâmbitoare, Andreea a intrat în mai multe magazine în căutarea combinaţiilor perfecte. A probat, a cumpărat, a cărat sacoşe, dar n-a obosit deloc! Din contră, faţa ei era din ce în ce mai luminoasă şi mai îmbujorată. Nu degeaba se spune că sesiunile intense de cumpărături sunt ca practicarea unui sport, întăresc musculatura şi antrenează creierul.

Ştim că este o împătimită a modei, dar de data aceasta Andreea a făcut cumpărături pentru întreaga familie, de la electrocasnice, la îmbrăcăminte şi încălţăminte de toate felurile. Să fie o nouă rezoluţie pentru 2014, de a-şi bate recordul la cumpărături sau se pregăteşte pentru o altă vacanţă alături de Cabral, deşi cei doi abia s-au întors din Dubai?

Oare Cabral ce părere are despre faptul că soţia lui îşi petrece ziua întreagă la cumpărături? Sau o fi descoperit Andreea o metodă care să satis­facă nevoia de shopping, dar să pună la adăpost şi bugetul familiei?

FOTO Cabral şi Andreea, vacanţă de vis în Dubai. Cum s-au distrat

Cabral, anunţul cu care şi-a speriat fanii: «Ne-am dat seama că trebuie să ne despărţim»

image
image
image
image
image
image
Stejar 3 jpg
caine jpeg
calendar ortodox 2021 20 martie cuviosi mucenici manastirea sf sava cel sfintit png
romani albania arestati webp
supermarket jpg
Banner test iq