EXCLUSIV Cătălina Mustaţă e foc şi pară că fostul soţ s-a mutat în coasta ei!

Ultima actualizare:
Cătălina Mustaţă pare dărâmată după despărţirea de soţul ei (Foto: Click!)
Cătălina Mustaţă pare dărâmată după despărţirea de soţul ei (Foto: Click!)

A picat cerul pe ea atunci când a văzut că, după divorţ, fostul soţ îi va deveni vecin. Cătălina Mustaţă (46 de ani) nu s-ar fi aşteptat în veci ca actorul să-şi ridice casă în curtea pe care au împărţit-o după despărţire, darămite să fie nevoită să o vadă zilnic şi pe iubita acestuia.

Încurcate sunt căile amorului, dar parcă povestea de faţă întrece orice scenariu de film. După cum Click! a dezvăluit ieri în exclusivitate, actorul Florin Zamfirescu (64 de ani) şi-a construit o casă nouă fix lângă căminul conjugal în care a locuit cu fosta nevastă, Cătălina Mustaţă.

După o căsnicie de 21 de ani, maestrul i-a lăsat acesteia toată vila, plecând doar cu o bocceluţă de haine, însă s-a ales cu jumătate din curte, după cum le-a fost înţelegerea.

Cătălina Mustaţă


    Cătălina Mustaţă pare dărâmată după despărţirea de soţul ei (Foto: Click!)
Cătălina Mustaţă pare dărâmată după despărţirea de soţul ei (Foto: Click!)

Puţini ar fi crezut că actorul va avea curaj să-şi refacă viaţa la doar câţiva metri de cea care i-a devenit străină, dar iată că în curtea de la Mogoşoaia a răsărit în numai câteva luni o nouă casă. Aici vor locui Florin Zamfirescu şi noua lui iubită, doctoriţa Daciana, fapt care nu i-a picat deloc bine Cătălinei Mustaţă.

Florin Zamfirescu mai are puţin şi-şi termină vila cea nouă

simeon stalpnicul png

Contactată de Click!, actriţa ne-a spus pe un ton tăios: „Nu contează ce s-a întâmplat, verificaţi mai multe întrebându-l pe el".

Supărarea Cătălinei a fost atât de mare, încât în momentul în care muncitorii au început construcţia, ea şi-a ridicat un gard imens ca să nu se intersecteze cu fostul soţ şi iubita lui. Florin Zamfirescu are însă o atitudine diametral opusă cu cea a fostei soţii, fiind mult mai paşnic şi resemnat.

Click! a dezvăluit ieri că actorii Cătălina Mustaţă şi Florin Zamfirescu vor fi vecini la un an şi jumătate de la divorţ

simeon stalpnicul png

„Pe mine nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă. Poate îi voi fi sprijin mai încolo, căci oamenii, la bătrâneţe, se mai ajută între ei!", a spus Florin Zamfirescu. Actorul a confirmat faptul că de-a lungul perioadei în care au avut loc lucrările pentru construcţia noii sale case, nu s-a intersectat niciodată cu fosta lui soţie.

➊ Plantează viţă-de-vie şi ridică o boltă, care să-ţi ofere intimitate totală vara, când vrei să faci grătar sau plajă în curte➋ Urmăreşte dacă maşina lui Florin Zamfirescu este la locul ei, ca să poţi pleca liniştită de acasă fără să vă întâlniţi➌ Evită să ieşi din casă la prima oră, atunci când doctoriţa Daciana pleacă la program, la cabinet➍ Să ridici un gard şi mai înalt, care nu poate fi escaladat ❺ Să-ţi zideşti geamul care are vedere spre casa fostului soţ➏ Nu trebălui niciodată în grădina de flori sau de zarzavaturi, tocmeşte un grădinar priceput.

O cameră îl mai leagă pe Moculescu de fosta soţie

Aici a locuit până de curând Mariana Moculescu

simeon stalpnicul png

Horia Moculescu (76 de ani) s-a căsătorit cu Mariana Moculescu în 1989 şi a divorţat de ea aproape 14 ani mai târziu, însă nici acum nu şi-au reglat conturile. Ani de zile s-au războit prin intermediul presei şi şi-au aruncat cuvinte grele. Mariana Moculescu nu a părăsit locuinţa, după divorţ, ci a rămas într-una din camerele apartamentului, având-o în custodie pe Nidia, fiica lor, acum în vârstă de 22 de ani.

L-a adus cu nervii la pământ pe compozitor, încât acesta intenţiona, la un moment dat, să-i zidească uşa de la cameră. Între timp, din cauză că nu şi-a plătit dările, Mariana a fost executată silit şi evacuată din casă. Totuşi, Moculeasca a mai găsit o cale de a ataca în instanţă, această decizie. Din toamna anului trecut, ea se află în Austria pentru a face videochat.

Enache mai doarme la soţie

Adrian Enache îşi spăla rufele la fosta soţie

simeon stalpnicul png

Adrian Enache s-a despărţit de fosta soţie, Corina, cu care are o fată de 17 ani, în toamna anului 2009. La divorţ, cei doi au spus în instanţă că nu mai formau un cuplu de 6 ani. Interpretul s-a mutat cu logodnica lui, Iuliana Marciuc, într-un apartament din incinta unui complex rezidenţial.

Cu toate acestea, artistul este şi acum legat de fosta soţie, la care mai rămâne, uneori, peste noapte să-şi spele rufele când vine de la sală sau ca să fie alături de fiica lui, Diana. În urmă cu un an, el a vrut să lămurească lucrurile la Kanal D. "Nu trebuie să o duc pe Diana acasă? Trebuie să ai grijă de ambii copii. Când am treabă cu Diana rămân şi dorm în camera mea. Eu pentru copiii mei las totul la o parte. Indiferent de ce zice lumea. Îi îndrum şi trebuie să fiu aproape de ei", a precizat artistul.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Florin Zamfirescu: Cătălina nu e mulţumită că i-am lăsat ei vila

Florin Zamfirescu, despre Cătălina Mustaţă: «Când am văzut cum mă fură, m-am întrebat cu cine am stat 20 de ani»

Florin Zamfirescu: «Divorțul de Cătălina Mustaţă nu are legătură cu relațiile extraconjugale»

EXCLUSIV Florin Zamfirescu îşi duce iubita în curtea fostei soţii

EXCLUSIV Scandalul a afectat-o! O actriţă de la noi nu-şi revine după divorţul de soţul ei celebru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net