Mantea a câștigat războiul sânilor cu «Mama Natură»!

image
Bruneta este noua «Burlăciță» de la Antena 1

S-a întors lumea cu fundul în sus dacă nici Roxana Ionescu nu mai are trecere în showbiz datorită sânilor naturali! Aflată în finala castingului pentru titlul de „Burlăciţă", „Mama Natură" a pierdut la mustaţă în faţa Andreei Mantea. Diferenţa a făcut-o bustul celor două: sânii Roxanei parcă au intrat la apă după ce a slăbit.

Sunt dorite de bărbaţi cu bani, s-a dezbrăcat în Playboy, s-au „tunat" la cabinetul doctorului estetician şi investesc sute de euro pe lună în imaginea lor. Se pare că acesta este portretul-robot după care cei de la Antena 1 au căutat vedete pentru emisiunea „Burlăciţa", iar până acum nu s-au dezis. Dacă primele două eroine, Bianca Drăguşanu şi Rodica Miron, par construite după acelaşi tipar, iată că şi Andreea Mantea (27 de ani), noua „Burlăciţă", este aleasă după chipul şi asemănarea celor două, silicoanele brunetei făcând până acum turul televiziunilor şi deliciul telespectatorilor. Potrivit unor surse din cadrul echipei de producţie a emisiunii, a contat că Andreea are silicoane şi acesta ar fi fost avantajul care a ajutat-o să câştige rolul în emisiune.

Totuşi, Roxana Ionescu (28 de ani), rivala ei pentru rolul „Burlăciţei", are un CV aproape identic, însă un mare minus: i-au intrat sânii la apă din caza curelor de slăbire repetate. Aşa se face că cea poreclită cândva „Mama Natură" a rămas pe tuşă la emisiunea tip reality-show, Click! anunţând în exclusivitate, în ziarul de sâmbătă, că Mantea a câştigat bătălia. Şi, ca o ironie, Roxana Ionescu a pozat şi ea în Playboy, a făcut şi ea audienţă cu sânii imenşi, şi-a arătat şi ea sfârcurile la „Dansez pentru tine", este divorţată şi disponibilă, însă toate acestea nu au fost de ajuns pentru a-i lua faţa Andreei Mantea.

Se pare că în războiul sânilor au câştigat de această dată silicoanele, sânii naturali ai Roxanei micşorându-se considerabil după ce vedeta a slăbit 15 kg. Odată cu aceştia, iată că au intrat la apă şi contractele şi onorariile vedetei. Contactată telefonic, Roxana nu a dorit să comenteze nimic despre victoria Andreei Mantea, dar ne-a asigurat că este implicată şi în alte proiecte tv.

EXCLUSIV FOTO Mantea, te-am prins!

Click! spune

Are 1,64 m înălţime, 51 de kilograme şi dimensiunile 91-61-90 (bust-talie-şold);Are implant cu silicoane;A pozat în Playboy, în 2008; A Un an mai târziu a fost invitată să apară în Playboy SUA și să-l viziteze la domeniul său din Los Angeles pe Hugh Heffner;A făcut reclamă pentru o firmă de lenjerie intimă;A participat la „Dansez pen-tru tine" în cel de-al 8-lea sezon;A fost asistentă, apoi prezentatoare tv.

Click! spune

Are 1,69 m înălţime, 50 de kilograme şi dimensiunile 86-64-88 (bust-talie-şold);Are sâni naturali;A fost asistentă în emisiunea „Ciao, Darwin!", de la Antena 1, Dan Negru atribuindu-i porecla de „Mama Natură";A pozat în Playboy de două ori, în 2004 și în 2006;A câștigat cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine";A prezentat emisiuni tv, apoi s-a întors pe post de asistentă tv, la „Neatza cu Răzvan și Dani".

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
meghan markle harry regina jpeg
iulia albu
Spărgătorii de case preferă şi acum metodele tradiţionale de intrare prin efracţie
Bodyguard Meghan și Harry FOTO Daily Mail
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta