Actriţa Ani Creţu şi-a învins frica de apă pentru bebeluşul ei

Ultima actualizare:

    Micuţul Adan se  distrează foarte  bine la orele de înot (FOTO: DORIN CONSTANDA)
Micuţul Adan se distrează foarte bine la orele de înot (FOTO: DORIN CONSTANDA)

Ce nu face o mamă pentru copilul ei?! Actriţa Ani Creţu are fobie de apă, însă nu vrea ca fiul ei să se confrunte cu aceeaşi problemă. Din acest motiv, a decis să-şi ducă bebeluşul la cursuri de înot, chiar dacă pentru asta şi ea este este nevoită să se bage în bazin, alături de copil.

„Eu «înot» doar în piscină, cu apa până la gât. Vreau ca el să se simtă în siguranţă în apă, de aceea, de la opt luni, îl duc la cursuri de înot. La vârsta aceasta se recomandă înotul mamă-copil, pentru ca bebeluşul să se simtă mai în siguranţă. Mai face şi mama mişcare cu această ocazie", spune actriţa.

Timp de 30 de minute, cât durează şedinţa, bebeluşul, alături de mamă şi de instructor se bălăceşte în voie. „Nu este nici un pericol pentru el, cu cât e dus de la o vârstă mai fragedă, cu atât mai bine.

Pentru bebeluşi, apa este un mediu care le aminteşte de atmosfera intrauterină, lor nu le este frică de apă şi înoată din reflex", aflăm de la Anca Grecu, managerul centrului. În plus, înotul are o mulţime de beneficii.

„Adan (10 luni) a crescut 3 centimetri într-o lună, a devenit extrem de agil şi deja merge în picioare doar ţinut de o mână. El nu a mers de-a buşilea, ca toţi copiii, ci direct în picioare. E foarte mâncăcios şi noaptea doarme buştean", mărturiseşte Ani Creţu.

Şi alte vedete îşi duc copiii la centrul de înot Baby Spa, printre care Giulia Anghelescu şi fetiţa ei, Antonia (un an şi 9 luni), care este chiar imaginea centrului, şi Dan Capatos cu fiul lui de trei ani, Andrei.

Actriţa Ani Creţu (ex-Vacanţa Mare) e fericită, dar are un singur regret: «Simt lipsa»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net