EXCLUSIV Mircea Solcanu, în «concediu definitiv»?

Ultima actualizare:

    Mircea Solcanu prezenta  la postul tv ACASĂ  „Poveştiri de noapte”,  cu Cabral, de luni până  joi, de la 22.30 (FOTO: ACASĂ)
Mircea Solcanu prezenta la postul tv ACASĂ „Poveştiri de noapte”, cu Cabral, de luni până joi, de la 22.30 (FOTO: ACASĂ)

Dacă ar putea, Mircea Solcanu ar întoarce timpul înapoi. Mesajul publicat de el pe Facebook, marţi, când îi ataca dur pe părinţii băieţelului ucis de maidanezi, i-a adus mulţi duşmani. Nu doar cititorii ziarului Click! i-au condamnat atitudinea, ci şi şefii, care l-au ameninţat cu concedierea.

Cu toţii avem dreptul la o opinie, dar când eşti persoană publică trebuie să ai grijă, totuşi, ce scoţi pe gură... Sau ce scrii pe pagina de Facebook. Marţi, Mircea Solcanu (37 de ani) a publicat un mesaj pe care acum îl regretă, cu siguranţă.

De când au văzut textul publicat de el, şefii lui l-au ţinut în şedinţe şi l-au certat, dar se pare că prezentatorul tv nu va scăpa doar cu atât.

„De luni, va intra în concediu. A primit foarte multe mesaje de ameninţare, unele chiar cu moartea, şi se teme", a povestit, pentru Click!, un prieten de-al prezentatorului. Întrebaţi ce vor face cu angajatul lor, oficiali din trustul PRO TV nu au vrut ieri să ofere amănunte. O altă sursă a povestit pentru Click! că Mircea va fi dat afară.

„Acest concediu este doar de faţadă. De fapt, e dat afară. El mai speră că o să le treacă şefilor, dar atitudinea lui i-a ştirbit foarte mult imaginea. Nici mesajul de iertare publicat pe Facebook nu cred că-l va mai salva", a spus această sursă.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil... şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză", scria Mircea Solcanu, maţi, pe Facebook. La două zile de la publicarea acestui mesaj, prezentatorul tv a şters textul de pe pagina lui de Internet, în speranţa că atitudinea sa va fi dată uitării.

Click! a prezentat pe larg reacţia familiei Anghel

simeon stalpnicul png

Mircea Solcanu îşi cere scuze pentru mesajul transmis familiei Anghel: «Nu doresc moartea nimănui»

Şocant! Mircea Solcanu către familia copilului sfâşiat de maidanezi: «Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil»

Reacţia mamei lui Ionuţ la mesajul dur al prezentatorului de la Acasă Tv

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net