EXCLUSIV Strunilă, vecinii îţi vor bloca toate conturile!

Ultima actualizare:

    Octavian Strunilă
Octavian Strunilă

Problemele se ţin lanţ de Octavian Strunilă. După ce a rămas fără casă din cauza datoriilor la bănci, actorul  e la un pas de o nouă executare silită pentru că a “uitat” să-şi achite întreţinerea.  Asta după ce judecătorii au dat dreptate asociaţiei de proprietari. “Nu le datorez nimic”, ne-a declarat actorul.

Asociaţia de Proprietari a blocului din Calea Vitan, în care a locuit Strunilă, a câştigat procesul deschis  la Judecătoria Sectorului 3. Actorul trebuie să achite acum aproape 1.500 de lei, reprezentând cheltuielile de întreţinere, penalizări şi fond de reparaţii aferente perioadei martie - iunie 2013, precum şi suma de 500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. 

"A crezut că ne jucăm. Dacă nu plăteşte, îl executăm silit. Urmează să-i blocheze conturile, să-i vândă bunurile din casă", ne-a spus hotărât administratorul blocului, Matei Nicolae. 

Octavian Strunilă a refuzat să-şi achite întreţinerea după ce banca i-a luat, la sfârşitul anului trecut, apartamentul cu două camere.  "Mi-a zis că nu-l interesează de aceşti bani pentru că i-a luat banca apartamentul. Păcat, am avut o părere bună despre el, l-am respectat că este actor, om citit, cu facultate", ne-a povestit şi Vasile Manole, preşedintele asociaţiei de proprietari. Chiar şi acum, Octavian Strunilă este convins că dreptatea este de partea lui.

Apartamentul lui Strunilă se află la etajul 4 al acestui bloc

simeon stalpnicul png

"Banca l-a luat, l-a vândut, de la mine nu au cumpărat nici un apartament. Eu am renunţat la el pentru că era o afacere în pierdere. Acum, îmi impută mie nu ştiu ce datorie la întreţinere. Oamenii nu au puterea să se întoarcă împotriva unei bănci şi vin la mine pentru că sunt persoană publică şi pentru că nu am clauze abuzive", ne-a declarat Strunilă. Aşa că actorul nici nu se gândeşte să scoată aceşti bani din buzunar. "Eu nu cred că au câştigat procesul. Nu am primit nici o citaţie. Dacă e aşa, îşi vor lua banii pe cale legală, vor fi traşi automat,  însă nu au dreptate. Nu am de ce să plătesc, nu le datorez nimic", ne-a mai spus Strunilă.  În acest caz,  actorul  se va trezi din nou cu executorii la uşă.

Preşedintele de bloc ne-a arătat unde a locuit actorul cu soţia

simeon stalpnicul png

Ziarul Click! a prezentat, în exclusivitate, pe 11 decembrie, drama actorului Octavian Strunilă, care a fost dat afară din casă din cauza datoriilor. Actorul a făcut cu ceva timp în urmă un credit de 75.000 de euro la bancă, însă nu a reuşit să-l achite şi a fost executat silit. Astfel, actorului i-a fost scos apartamentul din Calea Vitan la licitaţie. Nici afacerile personale nu-i merg bine. Click! a dezvăluit că Strunilă a renunţat să mai predea lecţii de actorie deoarece nu mai avea cursanţi la şcoala sa de dans şi actorie, deschisă în 2011. Soţia actorului, Oana, încă mai predă lecţii de balet copiilor, însă părinţii nu se mai întrec ca anii trecuţi să-şi ducă odraslele acolo.

Atunci când nu a jucat în telenovele, piese de teatru şi filme, Octavian Strunilă a dansat! Şi nu oriunde, ci în "ringul visurilor" de la emisiunea "Dansez pentru tine". În 2010, el şi-a ajutat partenera, Ella Dumitru, să câştige marele premiu în valoare de 60.000 de euro. Actorul s-a făcut remarcat după ce a apărut în telenovela "Inimă de ţigan". Anul trecut, actorul a fost cooptat în ediţia "MasterChef", unde şi-a exersat abilităţile de bucătar.

Octavian Strunilă a dat chix şi cu şcoala de actorie

EXCLUSIV! Octavian Strunilă, dat afară din casă din cauza datoriilor!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net