Adevărul despre relaţia Iulianei Marciuc cu Adrian Enache. Ce spune preotul care i-a «logodit»

Ultima actualizare:

Preotul Ioan Stancu, de la Parohia Zlătari, cel despre care s-a scris că i-ar fi logodit pe cei doi, a explicat pentru www.ziarulring.ro ce fel de ceremonie a avut loc.

"Nu a fost o logodnă între Iuliana şi Adrian, ci doar o binecuvântare a inelelor. Când m-au chemat, nici nu ştiam ce fel de ceremonie va fi. Eu le-am recomandat atunci să se căsătorească religios, dar nu m-au ascultat. Şi Biserica i-a sfătuit să intre în rândul lumii şi să se cunune în biserică, să devină o familie cu binecuvântarea lui Dumnezeu", a declarat pentru "Ring" preotul Ioan Stancu, despre care se spune şi că ar fi duhovnicul Iulianei Marciuc.

Chiar dacă mai multe surse din anturajul cuplului, citate de "Ring" povestesc căIuliana şi Adrian Enache nu se mai înţeleg şi că s-au separat, tatăl prezentatoarei TV desfiinţează toate speculaţiile.

"Nu s-au despărţit, sunt foarte bine. E normal ca unii să dorească să le strice relaţia... Am vorbit cu Iuliana şi era bine dispusă. Când a mai fost întrebată de ce nu se căsătoreşte cu Adrian, a spus că 17 ani i-a fost amantă şi alţi 17 o să-i fie iubită", a mărturisit Alecu Marciuc, citat de aceeaşi sursă.

Diana, fiica artistului, se pare că nu are o relaţie bună cu iubita tatălui ei.  "Dumnezeu va face dreptate. Cu oricâte femei ar umbla tata, eu şi mama suntem familia lui, iar eu ştiu că sunt cea mai importantă femeie din viaţa lui", a spus tânăra pentru "Ring".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net