Diana Dumitrescu dă cărţile pe faţă «Chiar am o problemă»

Ultima actualizare:

Ea a hotărât să ţină un jurnal public, în care să vorbească, fără perdea, despre tot ceea ce o macină şi să îşi exprime opiniile în legătură cu diversel lucruri.

În prima sa postare, Diana Dumitrescu a vorbit despre cât de important este pentru ea să vorbească sincer fanilor săi şi totodată a divulgat o serie de probleme pe care le are.

«E ciudat cum de multe ori avem niste idei surprinzatoare si interesante, dar in momentul in care incerci sa le pui pe hartie (sau intr-un word document in cazul de fata) totul dispare intr-o clipa.

Sunt in faza jurnalelor. Si nu ma refer la “sweet diary” pe care il are orice adolescenta de 16 (desi as putea fi pe aproape) ci la ce inseamna carti si filme despre jurnale. Imi plac. Este al nabii de placut sa descoperi ce poate fi in mintea cuiva, sau chiar in sufletul lui. Mai ales daca in momentul in care il scrie nu se gandeste nici macar un minut ca tot ce inseamna el sau ea, va fi facut public la un moment dat.

Am fost bolnava zilele astea, asa ca am fost “obligata” sa stau in pat. Nici nu as fi putut sa fac altceva. Asa ca am vazut aproape 2 serii dintr-un serial pentru adolescenti. Nu stiu cum, dar m-a trezit putin la realitate. Nu mi-am dat seama, sau poate nu am vrut sa realizez, ca eu desi am 30 de ani, traiesc ca la 16 ani intr-un serial. Desi pare, nu e cool deloc. De foarte mult ori am zis, si sustin in continuare ideea, ca fiecare ar trebui sa traiasca asa cum crede si cum vrea. Dar, sa nu uitam ca la 16 ani, exista mereu parintii care te scot din belele in care intri din cauza inconstientei sau a imaturitatii. La 30…ei bine, te ai pe tine si atat. Si daca nu esti o persoan pe care tu insuti/ insati sa te poti baza… atunci UPS! You’ve got a problem.

Dar nimic nu este de nerezolvat. Odata realizata problema, este primul pas catre indreptarea ei.

Odata cu schimbarea platformei de blog si de site, m-am hotarat, blog = jurnal.

JURNÁL, jurnale, s. n. 1. Publicație periodică având apariție zilnică; ziar, gazetă. 2. (De obicei în sintagma jurnal de modă) Publicație periodică în care se dau desene și tipare de îmbrăcăminte și accesorii. 3. Însemnări zilnice ale cuiva despre anumite evenimente legate, de obicei, de viața sa; însemnări zilnice ale unor observații științifice. ◊ Jurnal de călătorie = relatare în scris, zi de zi, a unei călătorii. Jurnal de bord = registru în care se consemnează cronologic faptele survenite în timpul călătoriei unei nave. Jurnalul acțiunilor de luptă = document militar în care sunt descrise zilnic pregătirea și desfășurarea acțiunilor de luptă.

Indiferent de ce se va spune sau se va interpreta, consider ca pot sa fac asta. Sunt multi care o fac si se ascund sub diferite pseudonime? De ce? Poate ca pur si simplu nu vor sa infrunte lumea, dar… asta nu va schimba ce am hoatarat eu. Poate parea infatil, poate chiar este. Dar, ce stiu eu sigur, este ca imi va creste mult increderea in mine si, desi nu pare, chiar am o problema cu asta.

Well, this is it. A new fresh START!», a scris ea pe blog.

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg