EXCLUSIV Adrian Păduraru, actorul din «Declaraţie de dragoste», a pierdut procesul de paternitate cu mama copilului său


    Adrian Păduraru
Adrian Păduraru

Un nou episod consumat în "telenovela" în care este implicat actorul Adrian Păduraru! Acesta a piedut procesul de paternitate intentat de fosta lui iubită, cântăreaţa de romanţe Silvia Lungeanu.

Adrian Păduraru a refuzat de la bun început să-și recunoască fiul pe care îl are cu Silvia. În aceste condiţii, actorul a fost adus în faţa instanţei de mama copilului.

S-au judecat ani de zile pentru paternitatea micuțului, iar tribunalul i-a dat câștig de cauză solistei. Cu toate acestea, actorul nu s-a împăcat cu situația și a făcut re curs, fără sorți de izbândă.

Silvia Lungeanu a câștigat procesul de paternitate cu actorul, sentința de la sfârșitul anului trecut fiind una definitivă. Astfel, chiar dacă nu a vrut să-și recunoască băiețelul, Andrei Cristian, în vârstă de 6 ani și jumătate, care îi seamănă leit, Adrian Păduraru este obligat să plătească pensie alimentară.

simeon stalpnicul png

S-au întâlnit la film şi nu l-a recunoscut

Adrian Păduraru nu și-a căutat niciodată copilul, însă în mai 2012 actorul a dat nas în nas cu puștiul, la premiera filmului "Iubire elenă". Neștiind cine e micuțul, actorul, care stătea la intrarea în cinematograf, l-a luat în brațe ca să nu fie călcat în picioare de oameni.

Când a realizat cine este băiețelul, martorii spun că Adrian Păduraru s-a albit la față și s-a făcut că vorbește la telefon, când puștiul a încercat să schimbe câteva cuvinte cu el.

Afectat de întâlnirea neprogramată, Adrian Păduraru a plecat intempestiv de la premieră, chiar dacă urma să urce pe scenă să ţină un discurs. Interesant este că Andrei Cristian nici măcar nu venise cu mama lui, ci cu o prietenă a ei.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Adrian Păduraru şi Silvia Lungeanu s-au iubit opt luni

Adrian Păduraru şi Silvia Lungeanu s-au cunoscut în 2006 la Festivalul "Crizantema de aur" de la Târgovişte. La scurt timp, s-a înfiripat o poveste de dragoste, care a durat 8 luni.

Din relația celor doi a rezultat un băieţel. Când a aflat de sarcina Silviei, actorul s-a refugiat în braţele Mioarei Mantale, pe atunci prefect al Capitalei.

Supărată pe Adrian că nu vrea să-şi recunoască fiul, Silvia l-a dat în judecată, în urmă cu șase ani.

Actorul mai are o fiică, din căsnicia cu actrița Georgeta Burdujan, care i-a intentat proces de divorț, după ce a aflat din presă că este înşelată cu Mioara Mantale și Silvia Lungeanu.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg