Dezvăluirea care ar zgudui planeta! Obama are o relaţie cu Beyonce?


    Beyonce şi Obama (Foto: AFP)
Beyonce şi Obama (Foto: AFP)

Căsnicia lui Barack Obama cu Michelle pare a fi pe butuci, conform presei de peste ocean, iar cele mai recente zvonuri nu fac decât să alimenteze ideea că divorțul celor doi e iminent.

Fotograful care a dezvăluit relația preşedintelui francez Francois Hollande cu actriţa Julie Gayet a făcut o serie de afirmaţii incendiare în presa din Franţa. Conform lui Pascal Rostain, Obama are o aventură cu nimeni alta decât Beyonce, deşi artista are un mariaj solid cu Jay Z. 

El susţine că între preşedintele american şi cântăreaţă există mai mult decât o prietenie puternică şi o admiraţie reciprocă. Cât despre Obama şi Michelle, Rostain a spus că imaginile recent în arată din ce în ce mai distanţi unul de celălalt, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Hollande şi al fostei Primei Doamne a Franţei, Valerie Trierwelier.

Fotograful a mai afirmat că dovezile vor fi publicate în ziarul Washington Post. Însă şefa departamentului de comunicaţii a ziarului a negat acest lucru: "Vă pot spune că e fals, Washington Post nu publică astfel de articole".

Cu toate acestea, dezvăluirile lui Rostain au fost preluate de întreaga presă din Franţa, inclusiv de ziare respectate precum Le Figaro.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg