Războiul pe averea lui Nicolaescu continuă! Sora lui e disperată: «Nu înţeleg ce se întâmplă»

Ultima actualizare:

    Iolanda Nicolaescu spune  că între ea şi fratele său  a fost o relaţie specială:  „Ne-am iubit foarte mult!” (Foto: Oana Neacşu)
Iolanda Nicolaescu spune că între ea şi fratele său a fost o relaţie specială: „Ne-am iubit foarte mult!” (Foto: Oana Neacşu)

După moartea lui Sergiu Nicolaescu, numele regizorului a fost târât într-un adevărat scandal privind averea lui. Sora sa, Iolanda, a fost nemulţumită că maestrul nu i-a lăsat nimic din averea lui şi a contestat testamentul fratelui său în instanţă.

La un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, sora şi văduva lui sunt încă în proces din cauza averii. Iolanda Nicolaescu nu poate accepta că fratele ei i-a lăsat tot soţiei Dana, mai ales că regizorl i-a promis surorii sale că va avea grijă de ea orice s-ar întâmpla.

Iolanda a cerut Judecătoriei Sectrorului 1 anularea testamentului pe motiv de neîndeplinire de către soţia lui a obligaţiei privind înmormântarea şi împărţirea averii potrivit succesiunii legale. Femeia vrea jumătate din averea, care constă în trei apartamente, o casă în localitatea 2 Mai, drepturi de autori şi 400.000 de lei. Ea are de gând să doneze totul bisericilor şi cinematografelor.

Aproape de următorul termen al procesului, Iolanda îşi doreşte să termine cu această nebunie şi să facă ceva în memoria fratelui său.

"Nu s-a pronunţat nimic, eu aştept, supărată, să văd ce naiba se întâmplă. Pur şi simplu nu înţeleg de ce durează aşa mult, nu înţeleg ce se întâmplă... Avocatul spune că cei de la Judecătoria Sectorului 1 au spus că nu este de competenţa lor şi l-au trimis la tribunal, o să mă anunţe ei când îmi va veni rândul. Să vedem ce o să se întâmple, să mă liniştesc şi eu. Vreau să fac ceva pentru fratele meu, ceva în memoria lui. Trebuie să câştig procesul, să iau nişte bani că altfel nu pot să fac nimic. Am eu multe în cap, dar nu vreau să fac «planu` ca ţiganu`». Până nu am bani, nu pot să fac nimic", a declarat Iolanda Nicolaescu pentru ziarulring.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net