A dat 10.000 de euro pe o vacanţă exotică. Vezi ce vedetă şi-a făcut acest cadou substanţial


    Alex Ceauşu, cu ţestoasa de 150 de ani
Alex Ceauşu, cu ţestoasa de 150 de ani

A muncit tot anul trecut, a făcut bani frumoşi, astfel că a considerat că merită puţin răsfăţ. La sfârşitul lui ianuarie, regizorul vedetelor, Alex Ceauşu, a plecat într-o vacanţă de 20 de zile în Kenya, Tanzania şi Zanzibar. Totul l-a costat 10.000 de euro.

„Mi-am luat o vacanţă după o perioadă lungă de filmări în care mi-am făcut toate poftele, nu mi-am refuzat nimic. Nici din punct de vedere culinar, nici al excursiilor. Am ales Kenya şi Tanzania pentru safari printre lei, elefanţi, girafe şi zebre, iar Zanzibar (tot în Africa) pentru apa cea mai limpede şi mai turcoaz din câte s-au văzut pe lume", spune Alex.

Chiar dacă era într-o maşină special concepută pentru safari, a avut un sentiment unic atunci când a privit un leu în faţa ochilor. L-a cuprins puţin frica pentru că nu ştii în ce secundă te poţi transforma în vânat. A mai povestit, amuzat, că a avut ocazia de a mângâia o ţestoasă de 150 de ani, care cântărea 300 kg şi trăia o frumoasă poveste de iubire cu un... hipopotam. „Am râs copios când ghizii mi-au povestit acest amănunt", povesteşte regizorul.

Alex Ceausu, safari, vacanta
Alex Ceausu, safari, vacanta
FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
Terminator jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg