EXCLUSIV FOTO Cristina Rus e cu burtica la gură, dar se urcă la volan!

Ultima actualizare:

    Cristina Rus şi-a dus fiul la stomatolog. Totuşi, aceasta ar fi putut apela la un şofer de-al soţului ei, milionarul Dragos Bîlteanu (FOTO: BLITZ)
Cristina Rus şi-a dus fiul la stomatolog. Totuşi, aceasta ar fi putut apela la un şofer de-al soţului ei, milionarul Dragos Bîlteanu (FOTO: BLITZ)

Poate să nască dintr-o clipă în alta, dar nici nu zici că e gravidă dacă o vezi din spate. Cristina Rus a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, solista afişând o siluetă superbă în ultimele săptămâni de sarcină. Toate bune şi frumoase până în momentul în care Cristina s-a urcat la volan, lucru nerecomandat viitoarelor mămici.

A fost panicată toată sarcina, s-a menajat, şi-a anulat concertele şi proiectele muzicale şi a refuzat să mai participle la evenimente mondene. Deşi nu este la prima experienţă de acest gen prin care trece, Cristina mai având acasă un băieţel în vârstă de 4 ani, iată că acum a preferat să fie mai mult decât precaută. Surprinză, însă!

Aflată în ultima lună de sarcină, când practic poate să nască dintr-un moment într-altul, Cristina Rus (32 de ani) a fost scoasă din casă de o urgenţă medicală.

Ea fost surprinsă în weekend, de fotoreporterii Click!, trecând pragul unei clinici de stomatologie, situată lângă sediul TVR, însoţită de fiul ei, Dragoş, şi de bona filipineză.

Se vedea de la o poştă că micuţul era chinuit de o durere, acesta fiind încruntat şi agitat, la fel ca şi mama lui, care abia mergea din cauza sarcinii avansate. De dragul fiului ei, artista a riscat enorm urcându-se la volan: conform codului rutier, femeile gravide nu sunt obligate să poarte centura de siguranţă, pentru că, pe lângă disconfort, aceasta ar produce leziuni serioase fătului, în cazul unui accident.

Pe de altă parte, tot în cazul unui accident, lipsa centurii poate fi şi mai gravă, pentru că în acest caz airbag-ul ar putea face mai mult rău. Dar şi la o frânare mai bruscă, burta poate atinge imediat volanul. De aceea, toţi medicii recomandă repaus de la şofat, cel puţin atunci când sarcina devine avansată.

simeon stalpnicul png

De o sarcină uşoară şi de o siluetă de invidiat se bucură şi Dana Rogoz (28 de ani). Vedeta e însărcinată în luna a noua şi s-a pregătit temeinic pentru rolul de mămică. Fosta „Abramburică" şi-a cumpărat deja toate lucrurile necesare pentru primele luni acasă, cu bebeluşul.

simeon stalpnicul png

A fost sexy şi înainte, dar parcă acum întrece măsura. Însărcinată în luna a opta, Anna Lesko (35 de ani) transmite fericire prin toţi porii şi ştie cum să profite de plusul de feminitate pe care îl are în această perioadă. De câteva zile încoace, solista se pozează cu sânii la vedere, cu decolteuri adânci sau rochii mulate.

simeon stalpnicul png

Vineri, Oana Roman o va ţine în braţe pe Maria Izabela, văzându-şi, astfel, visul cu ochii. Până la marele moment, vedeta se relaxează în compania soţului ei, cei doi fiind surprinşi în weekend, de fotoreporterii noştri, ieşind dintr-un restaurant de fiţe din Dorobanţi.

Cristina Rus, însărcinată cu al doilea copil! Știe deja dacă va fi băiețel sau fetiță

Cristina Rus: «E frumos să fii măritată cu un milionar»

Cristina Rus s-a chinuit trei ani să rămână iar gravidă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net