EXCLUSIV Duban: «Nu mai pot, îmi pun păr»

Ultima actualizare:

    Andrei Duban a fost  surprins la cumpărături  într-un mall din Bucureşti (Foto: Alex Muscaliu)
Andrei Duban a fost surprins la cumpărături într-un mall din Bucureşti (Foto: Alex Muscaliu)

Andrei Duban urmează exemplul lui Mihai Trăistariu şi, pentru că a cam rămas fără păr în vârful capului, vrea să-şi facă implant. El va merge săptămâna viitoare la o clinică din Bucureşti să-şi refacă podoaba capilară.

În ultimul an, firele de păr din vârful capului l-au cam părăsit pe Andrei Duban, iar chelia s-a accentuat. A încercat toate şampoanele şi loţiunile posibile, însă fără rezultat. Şi-a lăsat părul mai lung, ca să acopere şi să dea senzaţia de volum... tot degeaba.

Astfel că, Andrei s-a hotărât! Săptămâna viitoare va merge la o clinică din Bucureşti la o consultaţie pentru a-şi face implant de păr. „Altă opţiune nu am şi oricum nu mai am nimic de pierdut. Dacă are rezultat procedura, bine, dacă nu, mă tatuez, îmi fac o floricică ceva", glumeşte actorul.

Căderea părului la bărbaţi este o problemă comună, care afectează în general persoanele de peste 40 de ani, pe unele chiar mai devreme. Andrei Duban are 41 de ani, iar acesta este, pentru el, „semn de maturitate": „Părul prost părăseşte capul deştept, cu vârsta", spune el, râzând. Actorul a fost surprins zilele trecute de fotoreporterii Click! în timp ce îşi făcea cumpărăturile la un mall din Capitală.

Vesel şi vorbind la telefon, probabil cu soţia sa, Graţiela, actorul şi-a încărcat bagajele în maşină, iar când s-a întors cu spatele, le-a dezvăluit tuturor o minunăţie de chelie.

simeon stalpnicul png

Raoul a intrat pe mâna specialiştilor pentru a-şi face implant de păr. Intervenția a avut loc vineri în Turcia, la EsteWorld International, un spital specializat în chirurgie plastică și implant de păr. Inspirat de Mihai Trăistariu, care a apelat la medicii turci pentru a-şi face implant de păr, Raoul a ales acelaşi spital din Istanbul. Artistul a fost pus în temă de medici cu privire la intervenția pe care și-o dorea de multă vreme.

Însă rezultatele se vor vedea abia peste trei luni. Raoul a stat pe masa de operație 6 ore, sub anestezie locală, în timp ce în urma unei scheme realizate direct pe scalp, medicii i-au implantat firele de păr. "Mi-am dorit foarte mult această operație și m-am dat pe mâna medicilor turci cu toată încrederea", ne-a declarat Raoul. Lui i s-a recomandat spălarea cât mai blândă a zonei implantate şi să evite expunerea la condiții meteo extreme. (Tatiana Solomon)

Andrei Duban în braţele unei văduve! Ce-o spune soţia lui?!

Trăistariu: «Îmi acopeream chelia cu pudră de păr!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net