EXCLUSIV Brigitte vrea să «uite» că a fost la închisoare!

Ultima actualizare:

    Brigitte Sfăt (Foto: Mediafax)
Brigitte Sfăt (Foto: Mediafax)

A treia oara e cu noroc. Cel puţin asta speră soţia lui Ilie Năstase, care vrea un cazier curat ca lacrima. Brigitte a depus din nou o cerere de reabilitare şi speră ca judecătorii timişoreni să-i ierte de această dată păcatele tinereţii.

La aproape un an de când a devenit soţia celebrului tenismen, fostul fotomodel tot nu-şi găseşte liniştea. Brigitte vrea cu orice preţ să lase în urmă trecutul întunecat, însă nu o poate face decât cu ajutorul judecătorilor.

Brigitte Sfăt a fost închisă în 2003, după ce a fost condamnată la trei ani şi jumătate de închisoare, cu executare, pentru instigare la tâlhărie şi lipsire de libertate.

A stat după gratii doi ani şi a fost eliberată condiţionat, cu un rest de pedeapsă de 533 de zile. După ce a stat aproape opt ani departe de problemele cu legea, Brigitte vrea să aibă un cazier imaculat. Prima cerere de reabilitare i-a fost respinsă  chiar de la prima înfăţişare, la începutul anului trecut.

A doua încercare a avut-o vara trecută, când a vrut să intre nepătată în căsnicia cu Ilie Năstase.  Nu a reuşit, iar după ce a devenită cu acte în regulă doamna Năstase, femeia a renunţat să mai lupte cu trecutul şi şi-a retras  cererea. 

Acum, se pare că e hotărâtă să meargă până la capăt şi speră ca magistraţii să fie de această dată mai înţelegători.  A depus o nouă cerere la Judecătoria Timişoara şi aşteaptă termenul care va avea loc pe 5 martie.

Brigitte (37 ani) şi Ilie Năstase  (67 ani) s-au căsătorit civil în iunie 2013, la Primăria Municipiului Timişoara, după o relaţie de doi ani. În noiembrie a avut loc şi nunta, organizată cu mare fast la un hotel de lux din Poiana Braşov. Ilie Năstase este la cel de-al patrulea mariaj şi are, din relaţiile anterioare, cinci copii. Pentru Brigitte este cea de-a doua căsătorie. Ea mai are doi copii.

simeon stalpnicul png

Brigitte a intrat după gratii la scurt timp după ce a moştenit o avere fabuloasă. Ea a preluat conducerea unui restaurant, a unui bar şi a unui club, toate aflate în Timişoara. În februarie 2003, ea a tocmit doi indivizi să îl pună la punct pe unul din administratorii afacerilor sale care îi datora un miliard de lei vechi şi 5.000 de euro. Bărbatul a fost sechestrat şi bătut crunt.

Vrea să şteargă urmele trecutului! Brigitte Sfăt să în judecată statul român

Cum a ajuns Brigitte Sfăt, deţinuta Playboy, de la curăţatul morcovilor în închisoare pe covorul roşu de la Monaco - FOTO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net