Smiley și Alex Velea acuzați de plagiat! Află cine i-a băgat în bucluc

Ultima actualizare:

    Alex Velea, dana Budeanu si Smiley
Alex Velea, dana Budeanu si Smiley

Smiley și Alex Velea au fost acuzați de plagiat la scurt timp după ce au lansat o linie vestimentară împreună cu Dana Budeanu.

Colecția lansată de Smiley și Alex Velea împreună cu Dana Budeanu a fost promovată și de câteva vedete autohtone. "Colecția a beneficiat și de capitalul de imagine al unor vedete precum Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, care au acceptat să apară la evenimentul de lansare purtând tricouri Maidana", menționează www.tabu.ro.

Sura citată precizează că "Dana, Alex și Smiley nu sunt tocmai originali". Cea mai vizată este designerul Dana Budeanu, responsabilă de colecția lansată alături de ci doi artiști. În articol se pretinde că Dana a copiat de la creatori celebri din afară.

Colecția  făcută  praf de fani, dar și de specialiști în domeniu

"Ar fi preluat teme și motive de la ținute semnate Alexander McQueen și Balmain, reproduse ulterior pe materiale de calitate mult inferioară originalelor.

Alex Velea, dana Budeanu si Smiley
Alex Velea, dana Budeanu si Smiley

De această dată, incriminate sunt interferențele cu alte colecții celebre: Crooks n Castles - Cocaine & Caviar sau cea a lui Ricardo Tisci, care a lansat noua coleție Givenchy Menswear cu teme religioase. De asemenea, ar mai fi preluat și elemente din colaborarea lui Tisci cu Kanye West & Jay-Z pentru albumul Watch the Throne ( din august 2011). În plus, imprimeurile seamănă si cu cele de pe coperta albumului lui Jay-Z și anume "Magna Carta... Holy Grail", mai scrie www.tabu.ro

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net