Adev─âratul motiv pentru care Andreea Marin nu mai face emisiune la TVR: ┬źA refuzat 12.000 de euro!┬╗

image
Andreea Marin a anun╚Ťat vineri c─â ╚Öi-a reziliat contractul cu TVR (FOTO: VALI ANITA)

Andreea Marin ┼či-a ├«ncheiat socotelile cu televiziunea public─â, dup─â ce ┬źZ├óna┬╗ urma s─â reia emisiunea ┬źPre┼úuie┼čte via┼úa┬╗ ├«n aceast─â prim─âvar─â. Dac─â fosta so┼úie a lui ┼×tefan B─ânic─â jr. a declarat c─â a luat aceast─â deciyie pentru c─â TVR nu-┼či respect─â angaja┼úii, pre┼čedintele interimar al postului na┼úional a explicat care a fost de fapt adev─âratul motiv pentru care ea nu se mai afl─â printre vedetele TVR.

Pre┼čedintele interimar al TVR, Stelian T─ânase, a declarat, pentru www.ziarulring.ro c─â emisiunea "Pre┼úuie┼čte Via┼úa!" a fost eliminat─â din grila de prim─âvar─â dup─â ce Andreea Marin a refuzat s─â realizeze produc┼úia cu un buget redus de 12.000 de euro/edi┼úie. ├Än replic─â, vedeta sus┼úine c─â totul este o minciun─â.

├Äntrebat despre onorariile celor ┼čapte colaboratori pe care i-a adus la TVR, Stelian T─ânase a explicat c─â banii provin din bugetele unor emisiuni de divertisment, printre care ┼či "Pre┼úuie┼čte Via┼úa!". "Andreea Marin avea buget de 30.000 de euro (per edi┼úie - n.r.), apoi a fost redus la 20.000 de euro, iar acum, c├ónd i s-au oferit 12.000 de euro, nu a mai vrut ea (s─â realizeze emisiunea - n.r.)", a spus pre┼čedintele interimar al televiziunii publice.

Contactat─â de "Ring" ├«n leg─âtur─â cu afirma┼úiile lui Stelian T─ânase, Andreea Marin a declarat: "M─â deranjeaz─â c─â se vehiculeaz─â, prin anumite persoane sau ┬źsurse┬╗, tot felul de neadev─âruri privind bugetul ┬źuria┼č┬╗ de care ar fi beneficiat ┬źPre┼úuie┼čte Via┼úa!┬╗ sau eu personal.

Am avut exact bugetul necesar realiz─ârii unei asemenea produc┼úii, negociat ┼či convenit, ca ├«n orice contract. Astfel de insinu─âri, ca ┼či cele cu privire la pretinse reduceri de bugete, sunt tenden┼úioase ┼či m─â mir─â ca domnul Stelian T─ânase s─â fi f─âcut astfel de afirma┼úii care nu au nicio baz─â real─â.

Ele nu sunt menite s─â fac─â altceva dec├ót s─â afecteze reputa┼úia ┼či imaginea echipei mele ┼či a mea ca profesionist, cl─âdite cu at├óta munc─â, studiu ┼či seriozitate ├«n ultimii 20 de ani. Nu pot spune mai mult acum, dar am s─â o fac pe cale legal─â, a spus Andreea Marin pentru aceea┼či surs─â.

Cite┼čte ┼či:

Andreea Marin a hotărât să rezilieze contractul cu TVR

Andreea Marin, ┬źlucrat─â┬╗ de ┼čefi?

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg