Andrei Duban îşi umple chelia cu 3.000 de fire de păr

Ultima actualizare:

    Click! v-a  prezentat  pe larg  povestea  cheliei lui  Andrei Duban (FOTOGRAFII: FLORIN ŞULER)
Click! v-a prezentat pe larg povestea cheliei lui Andrei Duban (FOTOGRAFII: FLORIN ŞULER)

Surprins săptămâna trecută de fotoreporterii Click! cu chelia la vedere, Andrei Duban a recunoscut că s-a hotărât să remedieze situaţia şi să-şi facă implant de păr. Ieri s-a ţinut de promisiune şi a mers la consultaţie la o clinică din Bucureşti, unde a stabilit detaliile intervenţiei.

Vesel şi cu glumele la el. Aşa s-a prezentat ieri la medic Andrei Duban (41 de ani). Timp de 30 de minute, cât a stat în cabinet, a spus numai bancuri şi astfel consultaţia s-a desfăşurat într-o veselie generală.

„Dacă nu mă doare, o să spun câte un banc la fiecare fir implantat", promite actorul. Va trebui să aibă un repertoriu consistent, pentru că i se vor implanta nu mai puţin de 3.000-3.200 de fire de păr. „El are probleme în vârful capului, o zonă foarte sensibilă şi problematică din punct de vedere tehnic, deoarece fiecare fir de păr are nevoie de un unghi diferit de implantare. Se extrag fire de păr de la spate, pentru că aceea e zonă sigură şi firele implantate vor rezista pe viaţă", explică medicul Felix Popescu, director medical la „Dr. Felix Hair Implant". Un fir implantat costă 1 €, asta înseamnă că tot procesul îl va costa pe Andrei circa 3.000 €.

simeon stalpnicul png

După ce şi-au consultat programul, medicul şi pacientul au stabilit intervenţia pentru data de 17 martie. Câteva zile după aceea, Duban va trebui să se ferească de praf şi de efort. „Până atunci... rugăciuni... Poate îmi creşte părul, de frică, şi, cu o zi înainte, să îl sun pe domnul doctor şi să-i spun că nu mai vin, că nu mai e cazul", glumeşte Duban.

În realitate, mărturiseşte că nu are emoţii şi că o face mai mult de gura lumii. Fiind persoană publică, om de teatru şi de televiziune, trebuie să aibă grijă la imagine. A început să-i pice părul mai mult în ultimul an, perioadă în care a încercat tot felul de şampoane şi loţiuni. Nu au avut rezultat. Tot implantul a fost soluţia.

Trăistariu şi Raoul şi-au făcut implant în Turcia

Complexat de faptul că a rămas fără păr în partea din faţă a capului, Mihai Trăistariu (34 de ani) a luat decizia, în urmă cu un an, să-şi facă implant. Zis şi făcut.

simeon stalpnicul png

Cântăreţul a ales o clinică din Turcia unde i-au fost implantate circa 6.000 de fire de păr. Foarte fericit după intervenţie, Trăistariu mărturisea că o să-şi lase plete şi o să se vopsească. Şi cântăreţul Raoul a luat săptămâna trecută ­drumul Istanbulului, unde şi-a făcut implant de păr.

Spune că şi-a dorit foarte mult această ­operaţie şi că abia ­aşteaptă rezultatele.

simeon stalpnicul png

EXCLUSIV Duban: «Nu mai pot, îmi pun păr»

Ce surpriză a pregătit Andrei Duban de Dragobete pentru soția lui!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net