Monica Gabor a explodat după ce a fost criticată că nu este o mamă bună «Viaţa Irinei...»

Ultima actualizare:
Irina, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu
Irina, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor dă dovadă de faptul că nu mai suportă să fie criticată pentru felul în care îşi exercită rolul de mamă aşa că a încercat să explice ce fel de legătură are cu Irina, prin intermediul paginii personale de Facebook.

«În legătură cu mult dezbătutul subiect: Monica și calitațile sau incapacitațile ei de a fi mama pentru Irina, atât eu cat si tatăl ei consideram ca putem decide in interesul superior al copilului nostru avand in vedere legatura sufleteasca dintre noi ca parinti si fetita.

Am asteptat-o pe Irina aici si o voi aștepta la nesfarsit pana cand va simți si va veni ea aici din proprie inițiativa.

Fetița si-a manifestat dorinta de a veni in SUA in repetate rânduri în numeroasele conversații pe care le-am avut cu ea, dar deocamdată acest lucru nu este posibil. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atat mie cat si fiicei noastre, ca este de acord ca ea sa vina sa ma viziteze in SUA de fiecare data cand ea isi va exprima dorinta de a-si petrece timp cu mine, in funcție de de prioritatile ei. Aceste vizite vor începe sa aibă loc doar dacă Irina își va dori acest lucru, iar sufletul meu de mama îmi spune ca la un moment dat, mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla.

Scopul meu ca mama a fost si va rămâne pentru totdeauna sa o am pe Irina aproape. Un singur lucru ma face sa fiu încrezătoare: dragostea sincera dintre noi doua: mama și fiică. Nu am renunțat să fiu alături de ea, îi voi fi alături pentru totdeauna indiferent dacă ea va simți același lucru pentru mine sau nu.

Cât despre cadourile pe care i le trimit si surprizele pe care i le fac mi se pare ridicol sa și vorbesc, am să spun doar ca orice mama își dorește pentru copiii ei tot ce e mai bun și simt ca fac acest lucru prin deciizile pe care le-am luat in beneficiul ei.

Viața fetiței noastre este foarte bună, nu avem niciun motiv să demonstrăm grafic nimănui in afară de fiicei noastre cât de mult reprezintă ea pentru noi: TOTUL.

Sunt încrezătoare de asemeni că toate aceste încercări de denigrare a mea în calitate de mama vor cântări foarte puțin in ochii iubitei mele fiice atunci când va fi crescut suficient de mult încât să fie capabilă să discearnă cât de norocoasa a fost să aibă niște părinți iubitori și îndeajuns de puternici să treacă peste toate intemperiile vieții. Te iubesc Irina.», a scris ea pe facebook.


    Irina, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu
Irina, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sosoaca gif
image
image
image
image
image
image
bancnota cu Elipsa totala de Soare din 1999 FOTO casacumonede ro jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
bani jpg
Banner George Simion
Marele Bazar din Istanbul, un rai colorat al negoțului jpeg
1 mamaliga jpg jpeg
Drumul Taberei dupa ploaie FOTO Adevărul / Mihai Epure
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net