Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat

Ultima actualizare:

    Iulia si Mihai Albu
Iulia si Mihai Albu

Bomba a fost aruncată de Oana Turcu pe blog. Se pare că vedeta Antenei Stars i-a văzut pe cei doi împreună, la ultimul târg de nunți de la Palatul Parlamentului.

"Un pic! Așa zic oamenii din staff-ul lui Mihai Albu. Ce s-a întâmplat? Prietenia noastră s-a transformat în vecinătate pentru trei zile, la Expo Ideal Mariaj, târgul de nunți care s-a desfășurat în weekend la Palatul Parlamentului și unde Ardes a avut super-oferte. Am avut standul învecinat cu cel al lui Mihai", scrie Oana pe blogul personal.

Iulia si Mihai Albu
Iulia si Mihai Albu

"Surpriza a venit chiar duminică, cu câteva ore înainte ca evenimentul să se încheie. Trebuie să vă spun că revista care a organizat întâlnirea, Ideal Mariaj, o are ca om de bază pe Iulia. Și iată cum, duminică la prânz, Iulia și Mihai au intrat împreună la eveniment, se comportau ca un cuplu, ba chiar Iulia îl strigă pe Mihai: "Ia cheile de la mașină! Vezi că am uitat în mașină...", mă rog, nu intrăm în detalii de bucătărie internă. În orice caz, toată lumea i-a văzut așa cum îi știam pe vremuri, ca o familie!", a completat Oana Turcu.

Iulia si Mihai Albu
Iulia si Mihai Albu
image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg