Laura Cosoi, cea mai sexy femeie din România este fată de casă

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi: "Îmi place să gătesc și apoi să spăl vasele ca să las totul curat pentru mai târziu"
Laura Cosoi: "Îmi place să gătesc și apoi să spăl vasele ca să las totul curat pentru mai târziu"

Ieri seară, Laura Cosoi și-a lansat o carte de bucate și nu a ezitat să surprindă atât invitații cât și presa cu motivul. Blonda a recunoscut că a fost dintotdeauna o gospodină și nu s-a dat niciodată la o parte când a venit vorba despre gătit, spălat, călcat sau făcut curat. Cu atât mai mult, gătitul este momentul ei petrecut cu persoana proprie.

Laura Cosoi a povestit la evenimentul de lansare a cărții sale cu rețete ușor de preparat, cum de mică a fost învățată să lase mereu curat în urma ei și că o mai ajută pe mama ei la bucătărie. "Îmi place să gătesc și apoi să spăl vasele ca să las totul curat pentru mai târziu", a mărturisit actrița. Blonda este de părere că o femeie nu este frumoasă doar datorită aspectului fizic cu puține kilograme, ci mai mult prin capacitatea ei de a fi o doamnă naturală. "Cosider că nu trebuie să uităm să socializăm. Dacă în ziua de azi putem face asta foarte ușor la telefon sau pe internet, atunci o invitație la masă este o metodă foarte bună de a menține legătura cu persoanele apropiate și familia. Cartea reprezintă jurnalul meu culinar. Am pus pe hârtie rețetele bunătăților pe care le pregătesc des și pentru care am fost laudată. Am pozat platourile care au ajuns pe masa invitaților mei", a relatat Laura Cosoi amuzată.

Rețeta secretă pentru supa de varză a familiei CosoiDe asemenea, Laura a divulgat secretul rețetei de supă de varză, despre care a observat că a lasat impresie bună mereu și pe care o numește "amintirea unei supe în familie". Toacă mărunt o varză. Rade, spală și curăță fin două cepe și patru rădăcini de țelină, care apoi se amestecă împreună cu doi ardei grași tăiați în cubulețe și șase morcovi în felioare. Toate aceste legume se acoperă cu apă, alături de o conservă de roșii în bulion, într-o oală mare. După ce apa dă în clocot, legumele trebuie lăsate la fiert în foc mic, iar apoi se adaugă piperul și ierburi proaspete precum mărar, pătrunjel sau cimbru uscat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net