Matteo a uitat-o pe Rodica Miron! Uite cine-l ţine ocupat acum!

Ultima actualizare:

    Muneca şi Matteo
Muneca şi Matteo

Fosta iubită, Rodica Miron, de care s-a despăţit după Sărbători, este acum o simplă amintire pentru Matteo. Solistul este ocupat până peste cap şi cu muzica, dar şi cu frumoasă domnişoară.

Chiar dacă încă sunt în tatonări, Matteo şi noua lui prietenă, Muneca - artista care la toate apariţiile publice are faţa acoperită cu o mască -petrec foarte mult timp împreună şi arată ca un cuplu în toată regula. Ei se întâlnesc aproape zilnic şi la serviciu, având contract cu aceeaşi casă de producţie (Liveartist) şi, mai mult, au şi o piesă împreună, "Manequin".

Pozele cu cei doi artişti la studio, surprinse cu telefonul mobil, vorbesc de la sine despre chimia dintre ei: Matteo si Muneca fac totul împreună. Se joacă playstation, repeta piesele - în curând Muneca îşi va lansa primul videoclip la piesa "Plânge inima", un clip 3D la care se munceşte de mai bine de o lună.

"Pot susţine că, în ultima perioadă, petrecem cât mai mult timp împreună şi ne simţim foarte bine unul în compania celuilalt. Înainte de toate, noi doi suntem foarte buni prieteni. Avem o piesă împreună, Manequin, şi probabil că vor mai urma şi altele. Până atunci, mă pregătesc de lansarea primului meu videoclip, la piesa Plânge inima, în timp ce Matteo se concentrează foarte tare pe singe-ulul "Andale". Evident, ne dorim şi avem grijă ca relaţia noastră să rămâna la fel de frumoasă, pentru că ne completăm foarte bine unul pe celălalat", ne-a declarant Muneca.

Matteo şi Muneca
Matteo şi Muneca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net