EXCLUSIV A leşinat la doctor! Mama unei foste vedete tv s-a speriat când a văzut ce cadou vrea să-i facă fiica ei

Ultima actualizare:

    Madălina Radu
Madălina Radu

Mădălina Radu i-a dăruit mamei sale de 8 martie un leşin, dar şi un zâmbet de o adevărată vedetă de la Holywood. Fosta OTV-istă şi-a luat mama de mână şi împreună au mers la un cabinet stomatologic pentru a efectua toate reparatiile necesare unei danturi perfecte.

Fosta prezentatoare tv şi-a asigurat ea mai întâi zâmbetul pentru tot restul vieţii. În urmă cu câteva zile a ajuns la medicul stomatolog, iar după ce a văzut rezultatul şi-a convins şi mama să o însoţească. Dacă femeia a acceptat uşor, în cabinetul medicului lucrurile au luat o întorsătură de-a dreptul dramatică.

Madălina Radu
Madălina Radu

O dată aşezată pe scaunul stomatologului, mama vedetei a leşinat la propriu de frica anesteziei, iar procedura a fost amânată mai bine de 30 minute, timp în care atât medicul, cât şi fiica au încercat să-i explice doamnei că nu va fi supusă decât unei înţepături deloc dureroase! După lungi eforturi, cei doi au reuşit să o aşeze din nou pe scaun, astfel încât lucrarea s-a finalizat cu succes.

Madălina Radu
Madălina Radu

"În fiecare an îi ofer mamei mele de ziua femeii ori un parfum, ori o bijuterie, cadouri de care nu are neaparat nevoie, însă anul acesta am vrut sa fie diferit şi m-am gândit să-i fac cadou un zâmbet de milioane la propriu! De mulţi ani îşi doreşte să finalizeze o lucrare stomatologică şi abia acum a reuşit să-şi învingă teama de dentist.

Am fost cu ea şi am ţinut-o de mână pe scaun aşa cum a făcut-o şi ea de câte ori am trecut prin intervenţii chirurgicale grele. Nu mă aşteptam să leşine ! Am fost inspirată să o însoţesc şi mă bucur că am făcut-o fericită'',  a declarat pentru Click!, Mădălina Radu.

Mădălina şi mama ei au plecat împreună de la clinica stomatologica, iar la ieşire femeia a îmbrăţisat-o pe fiică, fericită că a scăpat de problemele dentare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net