Edan, bucăţică ruptă din Piţurcă

image
Victor Pi┼úurc─â ┼či Edan seam─ân─â ca dou─â pic─âturi de ap─â (fotografii: mediafax)

Ca dou─â pic─âturi de ap─â! At├ót de mult seam─ân─â Victor Pi┼úurc─â ┼či Edan, fiul s─âu, din rela┼úia cu Vica Blochina.

Privind imaginile surprinse ├«n premier─â de fotoreporterii Click! parc─â nici nu ar mai fi trebuit un test ADN pentru a atesta faptul c─â pu┼čtiul de ┼čapte ani este b─âiatul selec┼úionerului.

Edan ┼či Victor Pi┼úurc─â au petrecut c├óteva ore ├«mpreun─â la cin─â, la Hotelul Intercontinental din Bucure┼čti, iar cei prezen┼úi ├«n local au r─âmas masc─â v─âz├óndu-l pe copil c├ót de mult seam─ân─â cu tat─âl s─âu. ┼×i nu doar fizic! Fiul Vic─âi a ÔÇ×├«mprumutat" din gesturile tat─âlui ┼či nu se sfie┼čte s─â arate asta.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

VIDEO EXCLUSIV Pi┼úi, prima ie┼čire ├«n lume cu fiul Edan

EXCLUSIV De ce s-au desp─âr┼úit Victor Pi┼úurc─â ┼či Vica Blochina! Adevaratul motiv dezv─âluit la Click!

Selecţionerul va fi urmărit penal?

Victor Pi┼úurc─â ar putea avea probleme de natur─â penal─â. Pl├óngerea formulat─â de FC Universitatea Craiova ├«mpotriva selec┼úionerului, dar ┼či a opt componen┼úi ai comisiilor FRF, a fost trimis─â, ieri, la DNA, de un judec─âtor al Cur┼úii de Apel Bucure┼čti (CAB), urm├ónd ca procurorii s─â decid─â dac─â vor ├«ncepe sau nu urm─ârirea penal─â ├«n cazul lor.

Adrian Mititelu a f─âcut pl├óngere penal─â ├«mpotriva lui Pi┼úurc─â ┼či a celor opt componen┼úi ai Camerei Na┼úionale pentru Solu┼úionarea Litigiilor ┼či ai Comisiei de Recurs din cadrul FRF, nemul┼úumit de deciziile acestor instan┼úe sportive care l-au obligat la plata a 7 milioane de euro c─âtre selec┼úioner drept compensa┼úii pentru ruperea unilateral─â a contractului ├«n 2011.

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg