EXCLUSIV Vladimir Drăghia, somat să părăsească apartamentul în care stă cu chirie

Fostul “burlac” Vladimir Drăghia a ajuns într-o situaţie delicată. El va fi dat afară cu forţa din apartamentul din Piaţa Victoriei în care locuieşte cu chirie. Când a făcut contractul cu el, în urmă cu trei ani, proprietara locuinţei nu s-a gândit nici o secundă că se va ajunge până aici. Drăghia s-a dovedit în timp un chiriaş-problemă. A

ctorul nu şi-a mai plătit chiria şi utilităţile din toamna anului trecut, astfel că restanţele s-au adunat. Pentru că nu a căzut la nici o înţelegere cu chiriaşul ei, în primăvară, proprietara apartamentului l-a acţionat în judecată.

În mai, instanţa i-a dat câştig de cauză, obligându-l pe pârât să achite datoriile care atunci erau de 2.000 de euro, plus penalităţi, dar şi aproximativ 3.700 de lei cheltuieli de judecată. Mai mult, chiriaşul ar fi trebuit să părăsească apartamentul, ceea ce nu s-a întâmplat.

Actorul a făcut recurs la decizia instanţei, dar demersul nu îl va salva de la evacuare. Pentru că şi-a pierdut răbdarea, proprietara a apelat la soluţia extremă: a cerut executarea silită a lui Drăghia, urmând ca în zilele următoare acesta să fie scos cu forţa din apartamentul pe care îl ocupă abuziv.

“Vladimir Drăghia nu s-a conformat sentinţei. Prin urmare, clienta mea vrea executarea silită. În zilele următoare, executorul judecătoresc va stabili data la care se va trece la executare. Recursul pe care l-a făcut Vladimir Drăghia nu suspendă executarea. Din păcate, s-a apelat la această formulă deoarece nu s-a reuşit nimic prin bună înţelegere. Clienta mea nu şi-a primit nici banii”, ne-a spus Artin Sarchizian, avocatul proprietarei de la care actorul a închiriat apartamentul. Contactat de Click!, Vladimir Drăghia nu a vrut să comenteze nimic pe marginea acestui subiect. 

Şi ei au fost executaţi silit

Radu Groza, managerul și iubitul Roxanei Nemeș, și-a pierdut apartamentul din Vitan după ce fetele de la Heaven, pe care le-a impresariat, l-au executat silit. Groza le datora surorilor Adina și Roxana Postelnicu suma de 28.000 de euro.

Liviu Vârciu a rămas și el fără apartamentul de trei camere din zona Dristor. În vară, judecătorii au admis executarea silită a artistului că nu și-a plătit datoriile la o bancă. Vârciu îşi achiziționase această locuință ca să stea cu Adelina Pestrițu.

Cel mai nou nume pe lista vedetelor cu necazuri financiare este cel al actorului Octavian Strunilă. Din cauza datoriilor la bănci, acum o lună şi jumătate, el a rămas fără apartamentul cu două camere din Calea Vitan.

EXCLUSIV Vladimir Drăghia, un chiriaş rău-platnic!

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
meghan markle harry regina jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
trupe ucrainene ridicând steagul național în orașul Novoselivka Foto: Captură video
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta