EXCLUSIV Dă o avere să-i ridice statuie lui Florin Salam! Cântăreţul nu ştie ce i se pregăteşte!

Ultima actualizare:

    Florin Salam, reprezentantul unui gen muzical «cutting edge»
Florin Salam, reprezentantul unui gen muzical «cutting edge»

E valoros! Florin Salam va intra în rândul personalităţilor marcante şi va avea propria statuie. Impresarul care îi organizează concertele în străinătate vrea să-l răsplătească pe "împăratul manelelor" pentru prestaţia lui artistică şi îi ridică un monument.  

Numele lui Florin Salam nu va rămâne în istorie doar în scandalul drogurilor! Chipul cântăreţului de manele pe fi reprodus de câţiva sculptori pricepuţi din Spania care deja au început să lucreze la statuia solistului. Ideea de a-i ridica un monument după asemănarea lui Salam i-a venit lui Florin Bamboo, impresarul acestuia din străinătate, omul care îi aranjează toate cântările din Spania, Italia şi Germania.

Florin Salam, mega succes în Spania
Florin Salam, mega succes în Spania

"Florin Salam este un om de valoare în rândul iubitorilor de manele. Am dat deja comanda şi o parte din bani pentru ca oamenii să se apuce de lucru. Statuia va fi făcută din porţelan sau marmură neagră şi costă în jur de 12.000 de euro. Valoarea lui Florin Salam este însă mult mai mare, nu se poate măsura în bani", ne-a povestit Florin Bamboo.

Statuia lui Florin Salam va fi gata luna viitoare şi va fi adusă în România cu un transport special. Monumentul va fi amplasat la sediul unui post tv care difuzează videoclipurile artiştilor din lumea muzicii de petrecere.

image
image
image
image
image
image
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net